Regali narejeni po meri

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke možnosti dopolnjevanja z dodatki.

Skladno s tem so police v knjižnem regalu spalnice temnejše barve, kar deluje lahkotno in zdi se, kot da knjige lebdijo. Omara z diskretnim pasom dekorja je popolnoma prilagojena potrebam uporabnikov, prav tako vgradna omara, ki ponuja skoraj skrite možnosti shranjevanja.

Tudi živalce so član družine, zato si zaslužijo pomemben, njim prilagojen prostor. Muca najde svoje mesto povsod, najraje prede na postelji, medtem ko je bil prostor, za kletko dveh dihurčic v kabinetu, prav posebno načrtovan. Regal, izdelan po meri, je prilagojen kletki, kar izpade drugačno in razgibano, a je še vedno praktično in optimalno izkoriščeno. Regal ponuja široke možnosti shranjevanja in je vpet v pisalno mizo, ki se zaključi  z ličnim predalnikom. Nad pisalno mizo so moderne police, kjer najdejo svoje mesto dekoracije in rastline. Lastniki niso pozabili na krasulo oz. tolstico, ki je priporočljiva rastlina ob računalniku, kar zagovarjajo tudi načela Feng shui.

Enak stil opreme je tudi v kopalnici, kjer prevladuje peščena barva v različnih niansah, ki se med seboj, prav tako kot različni materiali, mojstrsko prepletajo. Vgradni elementi in police zadoščajo za učinkovito organiziranje, še zlasti praktičen in estetsko privlačen je predalnik pod umivalnikom, ki ga dopolnjuje razkošno ogledalo.

Ambientalno prijetno vzdušje, brez nepotrebnih in motečih elementov, kar kliče po sproščenem počutju.OSTALI NAŠI PROJEKTI

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren ...

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...


Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >
Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave