Regali narejeni po meri

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke možnosti dopolnjevanja z dodatki.

Skladno s tem so police v knjižnem regalu spalnice temnejše barve, kar deluje lahkotno in zdi se, kot da knjige lebdijo. Omara z diskretnim pasom dekorja je popolnoma prilagojena potrebam uporabnikov, prav tako vgradna omara, ki ponuja skoraj skrite možnosti shranjevanja.

Tudi živalce so član družine, zato si zaslužijo pomemben, njim prilagojen prostor. Muca najde svoje mesto povsod, najraje prede na postelji, medtem ko je bil prostor, za kletko dveh dihurčic v kabinetu, prav posebno načrtovan. Regal, izdelan po meri, je prilagojen kletki, kar izpade drugačno in razgibano, a je še vedno praktično in optimalno izkoriščeno. Regal ponuja široke možnosti shranjevanja in je vpet v pisalno mizo, ki se zaključi  z ličnim predalnikom. Nad pisalno mizo so moderne police, kjer najdejo svoje mesto dekoracije in rastline. Lastniki niso pozabili na krasulo oz. tolstico, ki je priporočljiva rastlina ob računalniku, kar zagovarjajo tudi načela Feng shui.

Enak stil opreme je tudi v kopalnici, kjer prevladuje peščena barva v različnih niansah, ki se med seboj, prav tako kot različni materiali, mojstrsko prepletajo. Vgradni elementi in police zadoščajo za učinkovito organiziranje, še zlasti praktičen in estetsko privlačen je predalnik pod umivalnikom, ki ga dopolnjuje razkošno ogledalo.

Ambientalno prijetno vzdušje, brez nepotrebnih in motečih elementov, kar kliče po sproščenem počutju.OSTALI NAŠI PROJEKTI

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...


Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Srečno in igrivo 2018

Srečno in igrivo 2018

Prihaja čas prazničnih radosti in veselih pričakovanj. Čas, ko si vzamemo trenutke zase in za svojo družino. Obdobje, ko načrtujemo spremembe in premike v svojem življenju.

Preberi več >
6 idej za praznično okrašen dom

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi lepo okrašena stanovanja.

Preberi več >
Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: