Regali narejeni po meri

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke možnosti dopolnjevanja z dodatki.

Skladno s tem so police v knjižnem regalu spalnice temnejše barve, kar deluje lahkotno in zdi se, kot da knjige lebdijo. Omara z diskretnim pasom dekorja je popolnoma prilagojena potrebam uporabnikov, prav tako vgradna omara, ki ponuja skoraj skrite možnosti shranjevanja.

Tudi živalce so član družine, zato si zaslužijo pomemben, njim prilagojen prostor. Muca najde svoje mesto povsod, najraje prede na postelji, medtem ko je bil prostor, za kletko dveh dihurčic v kabinetu, prav posebno načrtovan. Regal, izdelan po meri, je prilagojen kletki, kar izpade drugačno in razgibano, a je še vedno praktično in optimalno izkoriščeno. Regal ponuja široke možnosti shranjevanja in je vpet v pisalno mizo, ki se zaključi  z ličnim predalnikom. Nad pisalno mizo so moderne police, kjer najdejo svoje mesto dekoracije in rastline. Lastniki niso pozabili na krasulo oz. tolstico, ki je priporočljiva rastlina ob računalniku, kar zagovarjajo tudi načela Feng shui.

Enak stil opreme je tudi v kopalnici, kjer prevladuje peščena barva v različnih niansah, ki se med seboj, prav tako kot različni materiali, mojstrsko prepletajo. Vgradni elementi in police zadoščajo za učinkovito organiziranje, še zlasti praktičen in estetsko privlačen je predalnik pod umivalnikom, ki ga dopolnjuje razkošno ogledalo.

Ambientalno prijetno vzdušje, brez nepotrebnih in motečih elementov, kar kliče po sproščenem počutju.OSTALI NAŠI PROJEKTI

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...

Prikupni otroški sobici

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Pomembna je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko z ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...


Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: