Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki bodo vaše zabave naredili nepozabne.

Če tudi vi sodite med navdušene organizatorje zabav, potem prav gotovo veste, da je za dobro zabavo potrebno veliko več kot zgolj dobra hrana in pijača. Sem sodi še ureditev prostora, mize, osvetljave, priprava dekoracije in cel kup majhnih podrobnosti, ki dodobra zaposlijo gostitelje.  Za vas smo zbrali nekaj idej za pripravo zabavnih večerov na prostem.

Postavitev mize

Mize so zmeraj center zabave. Obložene z dobrotami, kar kličejo po zbiranju okoli njih. Da bodo dostopne vsem gostom in bodo obenem omogočale nemoteno gibanje po prostoru, jih je potrebno premišljeno postaviti. V kolikor bo miza zgolj ena  podolgovata ali več miz združeno v eno samo, namenjeno samopostrežnemu bifeju, je smiselno, da jo umestite ob steno, kjer bodo vsi gostje lahko pristopili k njej. Okrogle mize so krasna rešitev za vse centralne postavitve.

Okraski

Ni zabave brez dekoracije za pravo vzdušje. Najlažji način za izbiro okraskov je določitev t.i. teme zabave. Tako lahko pripravite na primer havajski večer ali pa kavbojsko zabavo. Temi primerno izberite okraske. Morska dogodivščina kar kliče po modrih odtenkih, vejah palm v vazah, malce peska in obveznih školjkah na mizi.

Serviranje hrane

Priprava in sama postrežba hrane je velik del zabave. Priporočamo, da se pri serviranju malce poigrate. Uporabite na primer pisane krožnike. Ali pa različno hrano servirajte na velikem lesenem pladnju, okrašenem s svežimi zelišči. Ne pozabite na barvne prte in prtičke, ki naredijo pripravljene jedi še bolj vabljive.  


 


Sorodni članki

Dekorativni listi

Se tudi vi navdušujte nad lepoto listja? Ohranite jo za večno. Kot stenski okras, ki bo požel navdušenje vaših ...

Francoski stol

Odlični masleni rogljički. Cafe au lait. Mesto zaljubljencev. Lepo oblečene francoske dame. Na kaj pa vi pomislite ob ...

Izčiščen dekor

Minimalizem je stil opremljanja, ki navdušuje s svojo preprostostjo in premišljeno eleganco. Je vse prej kot pusta ...

Drugačna keramika

Ste že kdaj izbirali keramiko? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, veste, da je na voljo množica vzorcev in motivov. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: