Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki bodo vaše zabave naredili nepozabne.

Če tudi vi sodite med navdušene organizatorje zabav, potem prav gotovo veste, da je za dobro zabavo potrebno veliko več kot zgolj dobra hrana in pijača. Sem sodi še ureditev prostora, mize, osvetljave, priprava dekoracije in cel kup majhnih podrobnosti, ki dodobra zaposlijo gostitelje.  Za vas smo zbrali nekaj idej za pripravo zabavnih večerov na prostem.

Postavitev mize

Mize so zmeraj center zabave. Obložene z dobrotami, kar kličejo po zbiranju okoli njih. Da bodo dostopne vsem gostom in bodo obenem omogočale nemoteno gibanje po prostoru, jih je potrebno premišljeno postaviti. V kolikor bo miza zgolj ena  podolgovata ali več miz združeno v eno samo, namenjeno samopostrežnemu bifeju, je smiselno, da jo umestite ob steno, kjer bodo vsi gostje lahko pristopili k njej. Okrogle mize so krasna rešitev za vse centralne postavitve.

Okraski

Ni zabave brez dekoracije za pravo vzdušje. Najlažji način za izbiro okraskov je določitev t.i. teme zabave. Tako lahko pripravite na primer havajski večer ali pa kavbojsko zabavo. Temi primerno izberite okraske. Morska dogodivščina kar kliče po modrih odtenkih, vejah palm v vazah, malce peska in obveznih školjkah na mizi.

Serviranje hrane

Priprava in sama postrežba hrane je velik del zabave. Priporočamo, da se pri serviranju malce poigrate. Uporabite na primer pisane krožnike. Ali pa različno hrano servirajte na velikem lesenem pladnju, okrašenem s svežimi zelišči. Ne pozabite na barvne prte in prtičke, ki naredijo pripravljene jedi še bolj vabljive.  


 


Sorodni članki

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Lepe v poletje

Današnja »naredi sam« idejnica je namenjena nežnejšemu spolu. Za vse kreativke smo pripravili tri enostavne ideje, ki ...

Preproste police

Poznate Einsteinov rek “Vse mora biti tako preprosto, kot se le da, vendar ne bolj preprosto”? Danes vam predstavljamo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: