Prikupni otroški sobici

Prikupni otroški sobici

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Pomembna je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko z upoštevanjem želj in navad otroku omogočimo prijetne in zasebne kotičke.

Takšni so v čudoviti sobici z domiselnimi in iznajdljivimi kombinacijami razgibanih kosov pohištva. Omara z drsnimi vrati služi za še kako potrebno shranjevanje oblačil, hkrati pa predstavlja tablo za sporočila, opomnike, planiranje ipd. S simpatičnimi in barvitimi napisi nenehno daje prostoru novo noto in nudi prostor tudi pisanim igračkam ter okraskom, tako nad omaro, kot na policah ob levi strani, ki so nekako del omare.

Postelja s predali je optimalno postavljena v kot in se z omaro oz. z njenimi stranskimi policami povezuje preko predalnika, ki lahko služi kot nočna omarica. Estetska posebnost je valovita posteljna vzglavna stranica, v kateri je vgrajeno stikalo za luč. Duhci, vsak hip se lahko prižge luč, zato bolje, da kar pobegnete iz sobice! Seveda pa to ne velja za druga prijetna pravljična bitja. Kdo ve, morda bodo sovice iz posteljnine in vile iz stene vsak čas poletele.

Nasprotni kot je namenjen pisalni mizi, z vsem kar sodi zraven. Predvsem s predalnikom in razkošnimi poličkami, ki zagotavljajo hranjenje vsega potrebnega in puščajo dovolj prostora za dve veliki oglasni deski.

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke možnosti dopolnjevanja z dodatki. Teh tukaj ne manjka. Najbolj izvirna je zagotovo otroška risbica na steni, dopolnjujejo pa jo še drugi pisani dodatki, okraski in igračke. Med bolj opaznimi so tudi živahno roza pohištveni ročaji v obliki morskih zvezd.

Pisalna miza v otroški sobiPostelaj v sobiPostelja in omaraCelotna otroška soba

Otroška soba za Nino

Katera barva vam je ljubša, pastelno roza ali zelena? Nič hudega, če se ne morete odločiti, izberete lahko obe. Tako je izbrala Nina, simpatična lepotička, ki ve kaj hoče. Obe barvi, skupaj z belo, se prepletata v vsestransko uporabni omari s predalniki in knjižnimi poličkami. Enaka kombinacija se pojavi na pisarniškem predalniku na koleščkih, ki ga lahko popeljete kamorkoli. Največkrat ima svoje mesto pod pisalno mizo, zdi se, kot da mu je tam prav udobno, samo kitaristko Nino še pogreša :).

V sobi za mlade deklice vsekakor ne sme manjkati razkošna garderobna omara, od tal do stropa. V njej je dovolj prostora tako za vsakdanja oblačila, kot za priložnostne dodatke. Krasijo jo pisani ročaji, poleg zelenih in roza rožic se pojavi še rumeni metuljček.

Priznajte, da bi si ponovno želeli postati otrok in bivati v takšni sobici.

kitara ob mizi v otroski sobiregalsoba z regalomRegal in pisalna miza


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Pograd s pisalno mizo

Na podlagi dobrih idej smo poiskali čudovite in sveže rešitve tudi za opremo otroške sobe mladega nadebudnega ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...


Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >
Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave