Prikupni otroški sobici
akcija odeja

Prikupni otroški sobici

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Pomembna je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko z upoštevanjem želj in navad otroku omogočimo prijetne in zasebne kotičke.

Takšni so v čudoviti sobici z domiselnimi in iznajdljivimi kombinacijami razgibanih kosov pohištva. Omara z drsnimi vrati služi za še kako potrebno shranjevanje oblačil, hkrati pa predstavlja tablo za sporočila, opomnike, planiranje ipd. S simpatičnimi in barvitimi napisi nenehno daje prostoru novo noto in nudi prostor tudi pisanim igračkam ter okraskom, tako nad omaro, kot na policah ob levi strani, ki so nekako del omare.

Postelja s predali je optimalno postavljena v kot in se z omaro oz. z njenimi stranskimi policami povezuje preko predalnika, ki lahko služi kot nočna omarica. Estetska posebnost je valovita posteljna vzglavna stranica, v kateri je vgrajeno stikalo za luč. Duhci, vsak hip se lahko prižge luč, zato bolje, da kar pobegnete iz sobice! Seveda pa to ne velja za druga prijetna pravljična bitja. Kdo ve, morda bodo sovice iz posteljnine in vile iz stene vsak čas poletele.

Nasprotni kot je namenjen pisalni mizi, z vsem kar sodi zraven. Predvsem s predalnikom in razkošnimi poličkami, ki zagotavljajo hranjenje vsega potrebnega in puščajo dovolj prostora za dve veliki oglasni deski.

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke možnosti dopolnjevanja z dodatki. Teh tukaj ne manjka. Najbolj izvirna je zagotovo otroška risbica na steni, dopolnjujejo pa jo še drugi pisani dodatki, okraski in igračke. Med bolj opaznimi so tudi živahno roza pohištveni ročaji v obliki morskih zvezd.

Pisalna miza v otroški sobiPostelaj v sobiPostelja in omaraCelotna otroška soba

Otroška soba za Nino

Katera barva vam je ljubša, pastelno roza ali zelena? Nič hudega, če se ne morete odločiti, izberete lahko obe. Tako je izbrala Nina, simpatična lepotička, ki ve kaj hoče. Obe barvi, skupaj z belo, se prepletata v vsestransko uporabni omari s predalniki in knjižnimi poličkami. Enaka kombinacija se pojavi na pisarniškem predalniku na koleščkih, ki ga lahko popeljete kamorkoli. Največkrat ima svoje mesto pod pisalno mizo, zdi se, kot da mu je tam prav udobno, samo kitaristko Nino še pogreša :).

V sobi za mlade deklice vsekakor ne sme manjkati razkošna garderobna omara, od tal do stropa. V njej je dovolj prostora tako za vsakdanja oblačila, kot za priložnostne dodatke. Krasijo jo pisani ročaji, poleg zelenih in roza rožic se pojavi še rumeni metuljček.

Priznajte, da bi si ponovno želeli postati otrok in bivati v takšni sobici.

kitara ob mizi v otroski sobiregalsoba z regalomRegal in pisalna miza


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno ...

Pisarniški kotiček v dnevni sobi

Vedno bolj priljubljen element opremljanja postaja pisarniški kotiček v dnevni ...


Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Prenovljeni pohištveni salon Remedika v Velenju je za vas odprl vrata. Prepričajte se o bogati ponudbi in strokovnem svetovanju.

Preberi več >
Najboljše barve za majhna stanovanja

Najboljše barve za majhna stanovanja

Ste kupili majhno stanovanje ali ga renovirate, sedaj pa izbirate barve, ki bodo najbolje pristajale v stanovanje in ga mogoče celo optično povečale?

Preberi več >
Srečno in igrivo 2018

Srečno in igrivo 2018

Prihaja čas prazničnih radosti in veselih pričakovanj. Čas, ko si vzamemo trenutke zase in za svojo družino. Obdobje, ko načrtujemo spremembe in premike v svojem življenju.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: