Pregrada dnevne sobe

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni izkoristek.

Prvi prehod je med predsobo in dnevno sobo. V predsobi je, takoj za predalnikom z odlagalno površino, ki ga čudovito dopolnjuje ogledalo, vgradna omara z drsnimi vrati. Dnevni prostor se začne z omaro s krilnimi vrati, ki je nekoliko širša od omare v predsobi. Oba prostora sta s takšno rešitvijo maksimalno izkoriščena in edinstveno povezana. Za krilnimi vrati na svoje delo potrpežljivo čaka sušilni stroj. Dokler ga ne boste potrebovali, sploh ne boste vedeli zanj.

Z imitacijo svetlega lesa v beli omari se predsoba navidezno rahlo loči od dnevne sobe, enaka barva pa se kot dekoracija spretno pojavi v dnevni sobi in drsnimi vrati kot pregradni steni. Za moderen pridih so vgrajene tudi srebrne obrobe. Razgibana postavitev bele omare, predalnikov in polic v dnevnem prostoru, omogoča praktično shranjevanje, hkrati pa zagotavlja svežino in odprtost prostora.

Drsna vrata v enakem vzorcu, kot je omara na hodniku, praktično pregradijo dnevni prostor in spalnico in omogočajo izbiro za odprtost ali ločenost prostorov. Popolnoma po meri in prilagodljivo na trenutne potrebe in želje.

V koraku s časom izvrstno opremljena garsonjera je dober primer, kako iz enega prostora z dobrimi rešitvami dobimo največ, združimo enoten slog in funkcionalnost ter ustvarimo topel ambient za vsakdanje bivanje.

Drsna vrata pregrajen prostorOmarica v predsobiPredsobaPredsoba 2Sušilec v omariVgradna omara v predsobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Pisarniški kotiček v dnevni sobi

Vedno bolj priljubljen element opremljanja postaja pisarniški kotiček v dnevni ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...


Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: