Pregrada dnevne sobe

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni izkoristek.

Prvi prehod je med predsobo in dnevno sobo. V predsobi je, takoj za predalnikom z odlagalno površino, ki ga čudovito dopolnjuje ogledalo, vgradna omara z drsnimi vrati. Dnevni prostor se začne z omaro s krilnimi vrati, ki je nekoliko širša od omare v predsobi. Oba prostora sta s takšno rešitvijo maksimalno izkoriščena in edinstveno povezana. Za krilnimi vrati na svoje delo potrpežljivo čaka sušilni stroj. Dokler ga ne boste potrebovali, sploh ne boste vedeli zanj.

Z imitacijo svetlega lesa v beli omari se predsoba navidezno rahlo loči od dnevne sobe, enaka barva pa se kot dekoracija spretno pojavi v dnevni sobi in drsnimi vrati kot pregradni steni. Za moderen pridih so vgrajene tudi srebrne obrobe. Razgibana postavitev bele omare, predalnikov in polic v dnevnem prostoru, omogoča praktično shranjevanje, hkrati pa zagotavlja svežino in odprtost prostora.

Drsna vrata v enakem vzorcu, kot je omara na hodniku, praktično pregradijo dnevni prostor in spalnico in omogočajo izbiro za odprtost ali ločenost prostorov. Popolnoma po meri in prilagodljivo na trenutne potrebe in želje.

V koraku s časom izvrstno opremljena garsonjera je dober primer, kako iz enega prostora z dobrimi rešitvami dobimo največ, združimo enoten slog in funkcionalnost ter ustvarimo topel ambient za vsakdanje bivanje.

Drsna vrata pregrajen prostorOmarica v predsobiPredsobaPredsoba 2Sušilec v omariVgradna omara v predsobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Pograd s pisalno mizo

Na podlagi dobrih idej smo poiskali čudovite in sveže rešitve tudi za opremo otroške sobe mladega nadebudnega ...

Pisarniški kotiček v dnevni sobi

Vedno bolj priljubljen element opremljanja postaja pisarniški kotiček v dnevni ...

Prikupni otroški sobici

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Pomembna je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko z ...


Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >
Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave