Pregrada dnevne sobe

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni izkoristek.

Prvi prehod je med predsobo in dnevno sobo. V predsobi je, takoj za predalnikom z odlagalno površino, ki ga čudovito dopolnjuje ogledalo, vgradna omara z drsnimi vrati. Dnevni prostor se začne z omaro s krilnimi vrati, ki je nekoliko širša od omare v predsobi. Oba prostora sta s takšno rešitvijo maksimalno izkoriščena in edinstveno povezana. Za krilnimi vrati na svoje delo potrpežljivo čaka sušilni stroj. Dokler ga ne boste potrebovali, sploh ne boste vedeli zanj.

Z imitacijo svetlega lesa v beli omari se predsoba navidezno rahlo loči od dnevne sobe, enaka barva pa se kot dekoracija spretno pojavi v dnevni sobi in drsnimi vrati kot pregradni steni. Za moderen pridih so vgrajene tudi srebrne obrobe. Razgibana postavitev bele omare, predalnikov in polic v dnevnem prostoru, omogoča praktično shranjevanje, hkrati pa zagotavlja svežino in odprtost prostora.

Drsna vrata v enakem vzorcu, kot je omara na hodniku, praktično pregradijo dnevni prostor in spalnico in omogočajo izbiro za odprtost ali ločenost prostorov. Popolnoma po meri in prilagodljivo na trenutne potrebe in želje.

V koraku s časom izvrstno opremljena garsonjera je dober primer, kako iz enega prostora z dobrimi rešitvami dobimo največ, združimo enoten slog in funkcionalnost ter ustvarimo topel ambient za vsakdanje bivanje.

Drsna vrata pregrajen prostorOmarica v predsobiPredsobaPredsoba 2Sušilec v omariVgradna omara v predsobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...


Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

6 idej za praznično okrašen dom

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi lepo okrašena stanovanja.

Preberi več >
Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: