Pregrada dnevne sobe

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni izkoristek.

Prvi prehod je med predsobo in dnevno sobo. V predsobi je, takoj za predalnikom z odlagalno površino, ki ga čudovito dopolnjuje ogledalo, vgradna omara z drsnimi vrati. Dnevni prostor se začne z omaro s krilnimi vrati, ki je nekoliko širša od omare v predsobi. Oba prostora sta s takšno rešitvijo maksimalno izkoriščena in edinstveno povezana. Za krilnimi vrati na svoje delo potrpežljivo čaka sušilni stroj. Dokler ga ne boste potrebovali, sploh ne boste vedeli zanj.

Z imitacijo svetlega lesa v beli omari se predsoba navidezno rahlo loči od dnevne sobe, enaka barva pa se kot dekoracija spretno pojavi v dnevni sobi in drsnimi vrati kot pregradni steni. Za moderen pridih so vgrajene tudi srebrne obrobe. Razgibana postavitev bele omare, predalnikov in polic v dnevnem prostoru, omogoča praktično shranjevanje, hkrati pa zagotavlja svežino in odprtost prostora.

Drsna vrata v enakem vzorcu, kot je omara na hodniku, praktično pregradijo dnevni prostor in spalnico in omogočajo izbiro za odprtost ali ločenost prostorov. Popolnoma po meri in prilagodljivo na trenutne potrebe in želje.

V koraku s časom izvrstno opremljena garsonjera je dober primer, kako iz enega prostora z dobrimi rešitvami dobimo največ, združimo enoten slog in funkcionalnost ter ustvarimo topel ambient za vsakdanje bivanje.

Drsna vrata pregrajen prostorOmarica v predsobiPredsobaPredsoba 2Sušilec v omariVgradna omara v predsobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Dvižna postelja v dnevni sobi

Za funkcionalnost in praktičnost ni nujno, da imamo na razpolago veliko prostora, pomembno je, da je le-ta skrbno ...

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...


Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: