PREDSOBA
akcija vgradne omare

PREDSOBA

V predsobi se pogosto nahajamo, zato je pomembno, da je dobro zasnovana. Predsoba se  prepleta z ostalimi bivalnimi prostori doma, zato naj ustreza stilu opreme celotnega stanovanja. V njej se moramo počutiti udobno, hkrati pa naj bo praktična in dobro organizirana. Poskrbimo za dovolj prostora in svetlobe, da bomo imeli občutek domačnosti in nas bo vsakič znova nagovorila z dobrodošlico.

Dovolj velika omara za čevlje, obešalniki za vrhnja oblačila, natančno določen prostor za ključe, priročen predal za copate, police ali obešalniki za odlaganje torbic in mala klopca za vdih pred odhodom in izdih po prihodu. Z vsemi temi elementi postane predsoba del stanovanja, skozi katerega ne le hodimo, ampak v njem tudi živimo in uživamo.

Naj bo torej predsoba svetla in zračna s funkcionalnim pohištvom in praktičnimi dodatki za prijetno ozračje.

Predsobe Akron – funkcionalna urejenost.Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >
Bela v stanovanju

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" barv.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave