PREDSOBA

PREDSOBA

V predsobi se pogosto nahajamo, zato je pomembno, da je dobro zasnovana. Predsoba se  prepleta z ostalimi bivalnimi prostori doma, zato naj ustreza stilu opreme celotnega stanovanja. V njej se moramo počutiti udobno, hkrati pa naj bo praktična in dobro organizirana. Poskrbimo za dovolj prostora in svetlobe, da bomo imeli občutek domačnosti in nas bo vsakič znova nagovorila z dobrodošlico.

Dovolj velika omara za čevlje, obešalniki za vrhnja oblačila, natančno določen prostor za ključe, priročen predal za copate, police ali obešalniki za odlaganje torbic in mala klopca za vdih pred odhodom in izdih po prihodu. Z vsemi temi elementi postane predsoba del stanovanja, skozi katerega ne le hodimo, ampak v njem tudi živimo in uživamo.

Naj bo torej predsoba svetla in zračna s funkcionalnim pohištvom in praktičnimi dodatki za prijetno ozračje.

Predsobe Akron – funkcionalna urejenost.Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: