PREDSOBA

PREDSOBA

V predsobi se pogosto nahajamo, zato je pomembno, da je dobro zasnovana. Predsoba se  prepleta z ostalimi bivalnimi prostori doma, zato naj ustreza stilu opreme celotnega stanovanja. V njej se moramo počutiti udobno, hkrati pa naj bo praktična in dobro organizirana. Poskrbimo za dovolj prostora in svetlobe, da bomo imeli občutek domačnosti in nas bo vsakič znova nagovorila z dobrodošlico.

Dovolj velika omara za čevlje, obešalniki za vrhnja oblačila, natančno določen prostor za ključe, priročen predal za copate, police ali obešalniki za odlaganje torbic in mala klopca za vdih pred odhodom in izdih po prihodu. Z vsemi temi elementi postane predsoba del stanovanja, skozi katerega ne le hodimo, ampak v njem tudi živimo in uživamo.

Naj bo torej predsoba svetla in zračna s funkcionalnim pohištvom in praktičnimi dodatki za prijetno ozračje.

Predsobe Akron – funkcionalna urejenost.Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: