Prednosti pohištva po meri

Razmišljate o nakupu pohištva po meri? Pripravili smo vam pet razlogov, ki vam bodo prav gotovo olajšali odločitev.

Pohištvo je odraz vaših želja

Najpogosteje se za pohištvo po meri odločimo, kadar med obstoječo serijsko ponudbo preprosto ne najdemo tistega, kar iščemo. Pomemben razlog pa je tudi ustreznost pohištva, saj ima serijsko izdelano pohištvo na tržišču že vnaprej določene dimenzije, ki niso vedno primerne za izbran prostor. Pogosto pa je razlog tudi želja po individualnosti in izpolnitev naših pričakovanj in želja.

Maksimalen izkoristek prostora

Velika prednost pohištva po meri je prav gotovo prilagodljivost  tako željam kot potrebam uporabnika. Pohištvo je v celoti prilagodljivo prostoru, kar omogoča visoko funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra.

 

Prilagoditev posameznih kosov

Pohištvo po meri omogoča organizacijo notranjosti posameznih elementov povsem po vaših željah. Tako imate lahko na primer v vaši novi vgradni omari veliko obešalnih elementov, dodatne izvlečne predale ipd. Poigrate se lahko z osvetlitvijo in dekorativnimi elementi.

Široka paleta izbire

V podjetju Akron poskrbimo za popolno  izdelavo notranje opreme. Izdelamo lahko vse od pohištva za dom (spalnice, vgradne omare, otroške sobe, dnevne sobe, kopalnice, omarne postelje, predsobe) do pohištva za poslovne prostore (pisarne, trgovine, lokali,…).

Svetovanje ob izbiri

Izbira in nenazadnje izdelava pohištva po meri je vedno rezultat sodelovanja naročnika in izdelovalca. Tako vam ob naročilu nudimo strokovno svetovanje, ki vam bo olajšalo marsikatero odločitev in predvsem prihranilo kak siv las. Za izbrano pohištvo pri Akronu nudimo tudi dostavo in montažo. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost.

 Sorodni članki

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...

Umetniška platna

Dovolite umetniku v sebi na plan. Za vas smo zbrali enostavne ideje za poslikavo platen, ki bodo prav gotovo popestrila ...

Nemški loft

Današnja opremljevalska inspiracija prihaja iz Nemčije. »Pokukali« smo v prekrasen loft, ki enostavno jemlje ...

Nenavadne luči

Potrebuje vaš prostor zgolj tisto "piko na i"? Poskusite s kompletom nenavadnih in drugačnih svetil, ki bodo popestrila ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: