Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Prednosti pohištva po meri

Pohištvo je odraz vaših želja

Najpogosteje se za pohištvo po meri odločimo, kadar med obstoječo serijsko ponudbo preprosto ne najdemo tistega, kar iščemo. Pomemben razlog pa je tudi ustreznost pohištva, saj ima serijsko izdelano pohištvo na tržišču že vnaprej določene dimenzije, ki niso vedno primerne za izbran prostor. Pogosto pa je razlog tudi želja po individualnosti in izpolnitev naših pričakovanj in želja.

Maksimalen izkoristek prostora

Velika prednost pohištva po meri je prav gotovo prilagodljivost  tako željam kot potrebam uporabnika. Pohištvo je v celoti prilagodljivo prostoru, kar omogoča visoko funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra.

 

Prilagoditev posameznih kosov

Pohištvo po meri omogoča organizacijo notranjosti posameznih elementov povsem po vaših željah. Tako imate lahko na primer v vaši novi vgradni omari veliko obešalnih elementov, dodatne izvlečne predale ipd. Poigrate se lahko z osvetlitvijo in dekorativnimi elementi.

Široka paleta izbire

V podjetju Akron poskrbimo za popolno  izdelavo notranje opreme. Izdelamo lahko vse od pohištva za dom (spalnice, vgradne omare, otroške sobe, dnevne sobe, kopalnice, omarne postelje, predsobe) do pohištva za poslovne prostore (pisarne, trgovine, lokali,…).

Svetovanje ob izbiri

Izbira in nenazadnje izdelava pohištva po meri je vedno rezultat sodelovanja naročnika in izdelovalca. Tako vam ob naročilu nudimo strokovno svetovanje, ki vam bo olajšalo marsikatero odločitev in predvsem prihranilo kak siv las. Za izbrano pohištvo pri Akronu nudimo tudi dostavo in montažo. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!