Praktično pohištvo

Iščete za svoj dom pohištvo, ki ponuja nekaj več? Za vas smo poiskali čudovit navdih. Večnamensko pohištvo, ki prihaja iz španskega oblikovalskega biroja Beriot Bernardini Arquitectos.

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da ni prostora za shranjevanjenikoli preveč. Običajno se njegovega pomena zavemo šele, ko nam ga primanjkuje. V španskem arhitekturnem biroju Beriot Bernardini Arquitectos, so se lotili prav iskanja »pametnih« rešitev za majhno stanovanje v španski prestolnici.

Kako so se lotili obnove stanovanja? 

Stanovanje je po svoji površini precej majhno. Zato je vsak pohištveni element, ki se pojavlja v stanovanju, izredno premišljen in večnamenski. Stopnice so na primer popolnoma izkoriščene. Po celotni spodnji površini imajo vgrajene predalnike. Z enim potegom tako dobimo prostorno garderobo. Kuhinjski elementi so spravljeni v omaro, ki se po kuhanju zapre in na ta način razbremeni prostor.

Izkoriščene so tudi poševne stene mansardne konstrukcije, kamor so arhitekti umestili vgradne omare in široke police, ki služijo kot bogata knjižnica. Stanovanje vam predstavljamo v spodnji galeriji. 

 


Sorodni članki

Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna ...

Vgradne knjižne police

Ste tudi vi pravi knjižni molj? Za vas imamo krasen nasvet, kako si urediti domačo ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...

Italijanske kuhinje Pedini

Italijani se spoznajo na dobro hrano. V njej uživajo. Z enako strastjo kot kuhanja, se lotevajo opremljanja kuhinj. Za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: