Pospravljena športna oprema

Se tudi pri vas neugledno kopiči športna oprema? Za vas smo pripravili nekaj zanimivih idej, kako ponovno vzpostaviti red.

Anita Može je nekoč kratko in jedernato strnila, kaj pravzaprav šport je. Dejala je: "Šport je veselje." Vsi, ki športajo, bi pritrdili, da brez gibanja res ne gre. Športno udejstvovanje pa s seboj hitro prinese kar nekaj opreme. Že za tek potrebujete tekaške copate, pa tekaška oblačila, hitro se na seznamu znajde tudi merilec srčnega utripa in še bi lahko naštevali. Prostora pa je pogosto premalo.

Urejanje omare

V kolikor imate v garderobi ali kleti že obstoječo omaro, jo lahko z malce truda predelate v športno svetišče. Ne glede na šport, pri shranjevanju stvari ne gre brez večjih predalnikov ali košar, kamor lahko pospravite večje predmete. Obutev in stabilnejše predmete postavite na police, ki jih predhodno zaščitite s podlago, ki omogoča čiščenje ali menjavo po potrebi. Na stranice omare lahko pritrdite dodatne škatle ali mreže za shrambo manjših dodatkov.

Police ali škatle?

Police so vsekakor izbira številka ena, v kolikor vam prostor na steni dopušča njihovo montažo. Stvari dvignjene od tal ne bodo zgolj lepše in preglednejše urejene, temveč tudi zaščitene pred vlago, ki je pogosto velik problem v kleteh. V kolikor posegate po škatlah, vam svetujemo, da izberete modele s pokrovom in jih namestite na letve, ki bodo poskrbele, da voda ne bo prišla do njih.

Kopico uporabnih idej za ureditev kotičkov s športno opremo pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Knjižne police ... malo drugače

Ko police niso samo odlagalno mesto, ampak pletejo zgodbo stanovanja. Za vas smo izbrskali kreativne oblikovalske ...

Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ...

Kovinski dodatki

Želite popestriti svoj dom? To jesen in zimo bodo ponovno aktualni dodatki v vseh kovinskih ...

Unikatne skodelice

Pa vi? Pijete zjutraj kavo ali čaj? Morda kakav? Predstavljajte si, da srkate svojo najljubšo pijačo iz skodelice, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: