POSLOVNI PROSTOR

POSLOVNI PROSTOR

Naj bo pisarna mesto moči, ki vas vodi k uspehu in obilju. Naj pozitivne energije spodbujajo vodstvene in organizacijske sposobnosti za uspehe v poklicnem in zasebnem življenju.

Funkcionalno pohištvo v poslovnem prostoru vam omogoča optimalno organiziranost in izkoristek dragocenega časa.

Pri opremljanju poslovnih prostorov upoštevajte različnost posameznikov, ki se bodo v njih srečevali. Pomembno je, da se bodo zaposleni in poslovni partnerji v njih počutili udobno. Poleg ergonomsko oblikovanega pohištva, je potrebno pozornost nameniti tudi primerni izbiri barv in dodatkov. Le tako lahko ustvarimo učinkovito in sproščeno delovno okolje in odpremo vrata novim priložnostim v življenju ter pustimo vidne sledi.

Pisarniško pohištvo Akron – ključ do uspeha in zadovoljstva.
Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: