Poletni trendi 2014

Poletje je tukaj. Preden se prične še koledarsko, »preoblecite« dom v poletne barve. Za vas smo zbrali štiri vroče trende za poletje 2014.

Ne pozabite na teksture

Vrhunski notranji opremljevalci svetujejo, da se to poletje poleg barv, prepustite tudi različnim teksturam. Čas je, da vašemu domu dodate plast prefinjenosti. Poigravanje z različnimi teksturami, globinami in vrstami materialov, vnaša v dom dinamiko. V sodobnih domovih prevladujejo gladke površine in prav letošnje poletje je čas, da se jim pridružijo nenavadne površine, kot so neobdelan les, beton in celo robusten kamen.

Vrnitev metalnih odtenkov

V velikem slogu se vračajo metalni odtenki in dodatki. Tega se bodo posebej razveselili vsi ljubitelji zlatih, srebrnih in platinastih dodatkov za dom. Tej paleti se pridružujejo še odtenki bakra, medenine, kositra in niklja. Za » šik«  dom izberite dodatke v eni izmed omenjenih barv. Seveda tudi tukaj velja načelo: »Manj je več.«

Udarni pasteli

Ob intenzivnih odtenkih bodo to poletje kraljevali tudi pastelni odtenki in dodatki za dom bledih barv. Pudrasto roza, bledo modra in pastelno zelena so bili že odtenki pomladi. V poletje pa bodo zakorakali v obliki dodatkov za dom. Popestrite dnevno sobo z zavesami ali dekorativnimi blazinami v najljubšem pastelnem odtenku.

Ombre revolucija

Prehajajoče ali t.i. ombre barve, se pojavljajo skoraj povsod. Opazili smo jih na pohištvu, dekorativnih predmetih, sedaj pa se selijo še na stene. Barvanje sten v ombre odtenke je prav gotovo »top poletni hit«. Popestrite dnevno sobo z enim odtenkom barve, ki jo nanesete v prehajajočih tonih. V kolikor niste vešči barvanja, lahko poskusite s tapetami s katerimi nikakor ne morete zgrešiti.Sorodni članki

Drugačne pisalne mize

Kaka je pa vaša? Pisalna miza, namreč. Čista klasika ali njena moderna različica? Za vas smo zbrali nekaj različic ...

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...

Stenska dekoracija

Se tudi vam zdijo vaše stene dolgočasne? Želite nekaj svežega ter barvitega? In povrhu ugodnega? Danes vam ...

Dom v 50 odtenkih sive

Knjiga "50 odtenkov sive" je obnorela svet. Sedaj je na pohodu še siva barva, ki v velikem slogu prihaja v naše ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: