Pohištvo v fluorescentnih barvah

Iščete drugačno pohištvo? Pohištvo s kančkom nagajivosti? Nekaj barvnega, pa vendar ne preveč pisanega? Za vas smo poiskali odličen navdih.

Pohištvena industrija je v zadnjih letih doživela velik razcvet. Nov napredek prinaša s seboj široko in pestro izbiro barvnih in lesnih dekorjev. Če so nekoč prevladovale umirjene barve in enotni odtenki, današnji trendi rušijo vse klasične usmeritve.

Kaj je novega?

Zanimiva novost prav gotovo prihaja iz oblikovalskega studia Moloform. Gre za drugačno pohištvo. Osnovna oblika povsem spominja na klasične predalnike. Celo noge in ročaji na predalnikih so brezčasni. Nova je uporaba fluorescentnih barv, ki v »ombre« učinku prehajajo iz močnega v svetel oziroma popolnoma bel del. Na nek način bi lahko rekli, da predalnik poleg izrazitih barv dela igriv prav uporabljen kontrast. Zanimive predalnike vam predstavljamo v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo ...

Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ...

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave