Pohištvo v fluorescentnih barvah

Iščete drugačno pohištvo? Pohištvo s kančkom nagajivosti? Nekaj barvnega, pa vendar ne preveč pisanega? Za vas smo poiskali odličen navdih.

Pohištvena industrija je v zadnjih letih doživela velik razcvet. Nov napredek prinaša s seboj široko in pestro izbiro barvnih in lesnih dekorjev. Če so nekoč prevladovale umirjene barve in enotni odtenki, današnji trendi rušijo vse klasične usmeritve.

Kaj je novega?

Zanimiva novost prav gotovo prihaja iz oblikovalskega studia Moloform. Gre za drugačno pohištvo. Osnovna oblika povsem spominja na klasične predalnike. Celo noge in ročaji na predalnikih so brezčasni. Nova je uporaba fluorescentnih barv, ki v »ombre« učinku prehajajo iz močnega v svetel oziroma popolnoma bel del. Na nek način bi lahko rekli, da predalnik poleg izrazitih barv dela igriv prav uporabljen kontrast. Zanimive predalnike vam predstavljamo v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Popestritev prostora z dekoracijami

Se vam je že zgodilo, da ste celotno opremo prostora barvno in stilsko prilagodili očarljivemu dodatku? Meni se to kar ...

Knjižnica pod stopniščem

Knjižni molji se boste razveselili današnjega dizajnerskega nasveta. Pripravili smo vam nekaj idej, kako učinkovito ...

Lestev malo drugače

Se tudi vam v garaži "valja" kakšna stara lestev? Ne zavrzite je prehitro. Za vas smo zbrali simpatične ideje, kako ...

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: