Pograd s pisalno mizo

Pograd s pisalno mizo

Na podlagi dobrih idej smo poiskali čudovite in sveže rešitve tudi za opremo otroške sobe mladega nadebudnega nogometaša.

Ni naključje torej, da gre za mladosten stil, a hkrati vsestransko uporaben. Izbrana je belo-zelena kombinacija, ki deluje sveže, naravno in ima posebno moč. Ste vedeli, da je zelena barva, barva srčne čakre in ljubezni?

Z izbrano opremo je zagotovljena funkcionalnost z dobrim izkoristkom prostora. Pisalna miza je izvlečna in se, kadar ni v uporabi, v večji meri pospravi pod posteljo.  Predali pod mizo in omarice pod posteljo lahko shranjujejo marsikaj. Posebnost je seveda gol, ki je vpet v posteljni blok z omaro. Ob celotni dolžini postelje je polica, manjkati pa ne sme še dodatna polička za pokale, ki se vedno bolj polni.

Estetsko in praktično urejeno stanovanje je skrivnost dobrega počutja!

Gol pod pogradomIzvlečna pisalna mizaLestev za pogradMiza pod pogradom
Police nad posteljoRegali pod posteljo


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren ...

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno ...


Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: