PODARIMO VAM

Je tudi vaš sosed zadnje dneve zelo nasmejan? Pa tudi prijateljica, s katero ob sredah srkate kavo? Ja, ona že vesta. No, saj o tem že vrabci čivkajo. Še samo vi ne veste? AKRON SPET DELI POPUSTE. Velika pomladna vreča, težka kar 8000 eur, je na voljo. Tudi vi se to pomlad smejte in si privoščite novo omaro, ki si jo že tako dolgo želite.

V podjetju Akron smo se odločili, da vas bomo v času sejma Dom razvajali z akcijo PODARIMO VAM.  
Akcija se prične 5. marca in bo trajala do porabe sredstev iz predvidenega Akronovega sklada. Ta znaša kar 8000 €. Koliko sredstev je še na voljo v skladu PODARIMO VAM, lahko preverite na naši spletni strani akron.si in kultura-bivanja.si, kjer bomo s pomočjo števca sproti odštevali porabljeni denar.

Seveda pa nismo pozabili na redne popuste.

Popustu iz akcije PODARIMO VAM prištejemo 10 % dodatni popust in popust glede na vrsto plačila, ki je 2 - 5%. Ugodnosti za stalne stranke se s to akcijo izključujejo.

Višina popusta je odvisna vrednosti vašega nakupa. Dodatni popust, ki ga prištejemo k rednim popustom, je lahko tudi do 7%.

Več informacij glede akcije dobite v naših prodajnih salonih.


Sorodni članki

Vinski sodi malo drugače

Jesen kliče k trgatvam. K tem pa obvezno sodi pospravljanje in urejanje kleti. Današnja »naredi sam« idejnica je kot ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Izbira jedilne mize

Jedilna miza je običajno center družinskega življenja. Najti primerno mizo, pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: