Pisarniški kotiček v dnevni sobi

Pisarniški kotiček v dnevni sobi

Vedno bolj priljubljen element opremljanja postaja pisarniški kotiček v dnevni sobi.

Kako tudi ne bi, saj je takšna postavitev izjemno praktična in udobna, hkrati pa smo lahko bolj v stiku z drugimi člani družine.

V dnevni sobi mladega para je prostornost dnevne sobe še vedno ohranjena, saj so vsi vgradni elementi, od omare-vitrine, TV regala, knjižne police in pisalne mize, postavljeni ob eno steno. Omara je delno oblikovana kot vitrina in tako daje občutek odprtosti, a hkrati skrivnostnosti. Pod TV regalom je prostoren širok predal, sledi mu razkošna knjižna omara, ki z uglajeno barvno kombinacijo bele in rjave, knjigam daje še večji poudarek. Nad pisalno mizo se na modernih policah, barvno ujemajočih se s policami v knjižni omari, bohotijo privlačni okraski.

Elegantna in prefinjena dnevna soba, ki se že pridno polni s čustvi, humorjem in ljubeznijo!

Knjižni regal v dnevni sobiVitrina detaljPisalna miza in TVPisarna v dnevni sobiKnjižne police in TV regalStenska policaStenska polica 1TV regal
VitrinaVitrina 1Vitrina - steklo


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Prikupni otroški sobici

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Pomembna je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko z ...

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...


Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: