Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pisane preproge

Preproge bi lahko opisali kot temeljni element vsakega doma. Z njimi damo prostoru karakter in ustvarimo vzdušje. Pogosto so prav preproge tiste, ki narekujejo stil notranje opreme in barvno paleto dodatkov. S pomočjo primerne izbire preprog pa lahko prostoru na enostaven način spremenimo videz. Za vas smo poiskali nekaj barvitih idej, s katerimi notranji prostori zažarijo.

Črte in črtice

Preproge z vzorci črt so posebej primerne za stanovanja oziroma prostore, ki jih želimo povečati (ali zmanjšati). Za majhne sobe izberemo vzdolžne črte, ki prostor povečajo. V velikih prostorih pa, ravno nasprotno, izberemo prečne črte, ki optično zmanjšajo prostor. Velikost preproge prilagodimo sami sobi. V kolikor se odločate za veliko preprogo, naj ta ne sega od stene do stene. Med steno in preprogo naj ostane vsaj 40 centimetrov prostora.

Vzorci

Vzorčaste preproge so posebej primerne za jedilnice. Na vzorčasti podlagi so vsi morebitni madeži manj vidni kot na enobarvnih podlagah. Preproge postavljene pod mizo naj bodo tako velike, da ob sedanju in odmikanju stola noge stola ostanejo na preprogi. Lepa popestritev prostora so karo vzorci, abstraktni motivi in razne krivulje.

Umetniške slike

Preproge že dolgo niso več dolgočasni talni tekstilni elementi. Sodobni trendi jih umeščajo ob bok umetniških slik, pogosto pa preproge s svojo izrazitostjo slike kar nadomestijo. V kolikor želite v svoj prostor vnesti kanček igrivosti, to najlaže storite s pisano preprogo. Vzorce in barve prilagodite prostoru. Nekaj primerov pisanih preprog lahko najdete v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!