OTROŠKA SOBA

OTROŠKA SOBA

Otroški svet je drugačen, poseben in skrivnosten, kar je potrebno upoštevati tudi pri opremljanju.

Obdobje odraščanja prehitro mine, zato je praktičnost in možnost dopolnjevanja še toliko pomembnejša. Izbira pohištva v otroški sobi naj bo individualno prilagojena, spodbuja naj otroško prisrčnost in nagajivost  ter ustreza zahtevam in potrebam, ki jih ima otrok v času odraščanja. V otroški sobi naj živi domišljija, ustvarjeno naj bo okolje za otroške sanje, igro, učenje, druženje in zabavo. Pri izbiri elementov, oblik in barv naj sodelujejo otroci. Tako otroška kot najstniška soba naj nudi zatočišče, kjer bo otrok umirjen in sproščen in se lahko prepušča tudi sanjarjenju.

Opremljanje sobe za enega otroka je velik izziv in užitek. Ko pa opremljamo sobo za dva, se lahko znajdemo v težavah. Najpomembnejša je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko že s postavitvijo vsakemu otroku omogočimo prijetne in zasebne kotičke in s tem omogočimo tkanje pozitivnih vezi med njima. Najboljši učinek dosežemo z izdelavo otroškega pohištva po meri. Sobo lahko vizualno ločimo tudi z izbiro različnih barv ali s predelnimi stenami. Natančno razmislimo tudi o policah in omaricah. Tudi izbira postelje je največkrat odvisna od velikosti sobe, če je le ta manjša, se lahko odločimo za pograd.

Otroške sobe Akron –igriva ustvarjalnost.
Želite več informacij - kontaktirajte nas

Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: