OTROŠKA SOBA

OTROŠKA SOBA

Otroški svet je drugačen, poseben in skrivnosten, kar je potrebno upoštevati tudi pri opremljanju.

Obdobje odraščanja prehitro mine, zato je praktičnost in možnost dopolnjevanja še toliko pomembnejša. Izbira pohištva v otroški sobi naj bo individualno prilagojena, spodbuja naj otroško prisrčnost in nagajivost  ter ustreza zahtevam in potrebam, ki jih ima otrok v času odraščanja. V otroški sobi naj živi domišljija, ustvarjeno naj bo okolje za otroške sanje, igro, učenje, druženje in zabavo. Pri izbiri elementov, oblik in barv naj sodelujejo otroci. Tako otroška kot najstniška soba naj nudi zatočišče, kjer bo otrok umirjen in sproščen in se lahko prepušča tudi sanjarjenju.

Opremljanje sobe za enega otroka je velik izziv in užitek. Ko pa opremljamo sobo za dva, se lahko znajdemo v težavah. Najpomembnejša je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko že s postavitvijo vsakemu otroku omogočimo prijetne in zasebne kotičke in s tem omogočimo tkanje pozitivnih vezi med njima. Najboljši učinek dosežemo z izdelavo otroškega pohištva po meri. Sobo lahko vizualno ločimo tudi z izbiro različnih barv ali s predelnimi stenami. Natančno razmislimo tudi o policah in omaricah. Tudi izbira postelje je največkrat odvisna od velikosti sobe, če je le ta manjša, se lahko odločimo za pograd.

Otroške sobe Akron –igriva ustvarjalnost.
Želite več informacij - kontaktirajte nas

Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: