OTROŠKA SOBA

OTROŠKA SOBA

Otroški svet je drugačen, poseben in skrivnosten, kar je potrebno upoštevati tudi pri opremljanju.

Obdobje odraščanja prehitro mine, zato je praktičnost in možnost dopolnjevanja še toliko pomembnejša. Izbira pohištva v otroški sobi naj bo individualno prilagojena, spodbuja naj otroško prisrčnost in nagajivost  ter ustreza zahtevam in potrebam, ki jih ima otrok v času odraščanja. V otroški sobi naj živi domišljija, ustvarjeno naj bo okolje za otroške sanje, igro, učenje, druženje in zabavo. Pri izbiri elementov, oblik in barv naj sodelujejo otroci. Tako otroška kot najstniška soba naj nudi zatočišče, kjer bo otrok umirjen in sproščen in se lahko prepušča tudi sanjarjenju.

Opremljanje sobe za enega otroka je velik izziv in užitek. Ko pa opremljamo sobo za dva, se lahko znajdemo v težavah. Najpomembnejša je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko že s postavitvijo vsakemu otroku omogočimo prijetne in zasebne kotičke in s tem omogočimo tkanje pozitivnih vezi med njima. Najboljši učinek dosežemo z izdelavo otroškega pohištva po meri. Sobo lahko vizualno ločimo tudi z izbiro različnih barv ali s predelnimi stenami. Natančno razmislimo tudi o policah in omaricah. Tudi izbira postelje je največkrat odvisna od velikosti sobe, če je le ta manjša, se lahko odločimo za pograd.

Otroške sobe Akron –igriva ustvarjalnost.
Želite več informacij - kontaktirajte nas

Košarica idej

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >
Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >

Zadnje novice

Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >
Otroška soba pregrajena z regalom

Otroška soba pregrajena z regalom

Na videz povsem enostavna, pa vendar izredno domiselna postavitev pohištva v otroški sobi.

Preberi več >
Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: