Osvetlitev omar

Tudi vi hrepenite po osvetljeni omari, ob kateri ni potrebno vedno vključiti vseh luči?

Prav gotovo smo se vsi že srečali s podobnim problemom. Odpravimo se v sobo. Saj veste, polnih rok. V eni roki gora zlikanega perila, v drugi pa še kup srajc, ki jih je potrebno obesiti. Komajda lovimo ravnotežje, ko že malce nejevoljni ugotovimo, da  naša omara ni sama po sebi osvetljena, in bi bilo potrebno vključiti luč.

Osvetlitev omar in predalov je ideja zadnjih let, ki je danes že precej dobro uveljavljena. Njeni veliki prednosti nista zgolj praktičnost in preglednost, temveč omogoča osvetlitev hkrati celovit izkoristek prostora ter s tem vseh tistih kotičkov, ki običajno ostanejo zgolj »zaprašeni«.

Dodatna svetilna telesa (notranja ali zunanja) lahko nameščamo nad posteljne okvirje, v stene ob sami postelji, nad in v same vgradne omare, nad delovne pulte,  v posamezne predale, nad obešalnike, slike, vitrine ... Možnosti so prilagodljive vašimi željam in potrebam.

Pomembno je, da smo pri izbiri dodatnih svetlobnih teles dosledni, in da izbiramo tehnično primerna svetila za izbrano pohištvo. Pri tem pa upoštevamo njihov svetlobni efekt, energijsko porabo in nenazadnje estetsko funkcijo izbranega svetila. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših rešitev osvetlitev omar ter posteljnih okvirjev. 

 
akcija odeja

Sorodni članki

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

Kopalniški triki

Kopalnica je naše jutranje svetišče. Prostor, kjer pričenjamo in zaključujemo dan. Za bolj urejen videz kopalnice smo ...

Omara za čevlje

Vsakdo, ki ima doma nekaj več parov obutve, se je gotovo že srečal s težavo glede njenega shranjvanja. Za tokratni ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: