Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov za opremljanje sobe za odraščajočega najstnika.

Mladinska soba je za odraščajočega otroka svet v malem. Nuditi mora dovolj prostora za vse šolske dejavnosti, kreativnost in druženje, nenazadnje pa mora imeti tudi miren spalni kotiček. Opremljanje takšne sobe pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, da bo delo lažje steklo.

Kaj potrebuje mladinska soba?

Mladinska soba potrebuje dovolj veliko pisalno mizo, primeren stol, prostorno garderobno omaro, komodo za pospravljanje šolskih potrebščin in udobno posteljo. Pomembno je, da pri urejanju sobe za najstnika razmislimo o primerni razsvetljavi, ki bo omogočala primerne pogoje za vse šolske dejavnosti.

Kako se lotiti dela?

Pri opremljanju mladinske sobe je pomembno, da imamo osnoven načrt, ki pa dopušča kasnejša dopolnjevanja - otroci, posebej odraščajoči mladostniki, hitro prerastejo določeno obdobje in s tem tudi stil. Tako pri izbiri pohištva mislimo na možnost kasnejšega kombiniranja. Izbiramo pohištvo, ki ima veliko prostora za shranjevanje, ki ga uporabnik prilagaja trenutnim potrebam. Prav tako ne smemo pozabiti na vse multimedijske naprave, ki potrebujejo svoj prostor.

Prav gotovo je pri opremljanju mladinske sobe najbolj pomembno prisluhniti željam mladostnika. Ob tem je potrebno najti smiseln kompromis med resnično primernimi zadevami in muhami enodnevnicami. V spodnji galeriji smo vam pripravili nekaj idej simpatičnih ureditev mladinskih sob.



Sorodni članki

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Lepe v poletje

Današnja »naredi sam« idejnica je namenjena nežnejšemu spolu. Za vse kreativke smo pripravili tri enostavne ideje, ki ...

Piknik

Samo muhasto aprilsko vreme še preženemo in sezona piknikov se lahko ...

Črtaste stene

Če vaši dnevni sobi manjka samo pika na i, potem je današnji članke kot nalašč za vas. Črte so zadnji modni hit, pa ne ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: