Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Opremljanje kuhinje

O izbiri kuhinj je bilo napisanega skoraj toliko, kot je kuharskih knjig in različnih receptov. Če poenostavimo, je izbira kuhinje precej podobna kuhanju. Potrebuješ osnovno sestavino, ki je nek določen slog, temu dodajaš začimbe v obliki dodatkov, ostale sestavine, ki jih sestavlja vaš način kuhanja, in nenazadnje življenjski stil.

Danes je na tržišču široka paleta kuhinjskih modelov. Od povsem klasičnih modelov, rustikalnih, retro, vse do izčiščenih modernih linij. Ne glede na to, ali kuhinjo opremljamo povsem na novo, ali želimo svoji stari kuhinji vdihniti bolj svežo noto, je potrebno pri opremljanju upoštevati nekaj malih trikov, ki vam lahko prihranijo marsikateri siv las in evro.

Kuhinjo opremljamo v skladu s našim življenjskim ritmom. V kolikor bo se v kuhinji veliko kuhalo predlagamo, da izberete posebej kvalitetno delovno površino in v kuhinji predvidite dovolj prostora za shranjevanje pripomočkov za kuhanje.  Pred samo prenovo je vedno potrebno natančno izmeriti prostor in predvideti električne naprave. V kuhinji prav tako ne smemo pozabiti na ustrezno razsvetljavo. V kolikor je opremljanje kuhinje za vas pretrd oreh, predlagamo, da se obrnete na izkušene svetovalce, ki vam bodo svetovali in pomagali pri izrisu vaše bodoče kuhinje.

Za navdih vam v današnji rubriki nasvetov predstavljamo kuhinje švedskega podjetja Marbodal. V svoji paleti nudijo širok izbor kuhinjskih modelov, ki se podajo v vsak dom.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!