Opremljanje kuhinje

Se tudi vi lotevate opremljanja kuhinje? V današnji rubriki nasvetov vam ponujamo nekaj praktičnih nasvetov in ščepec navdiha.

O izbiri kuhinj je bilo napisanega skoraj toliko, kot je kuharskih knjig in različnih receptov. Če poenostavimo, je izbira kuhinje precej podobna kuhanju. Potrebuješ osnovno sestavino, ki je nek določen slog, temu dodajaš začimbe v obliki dodatkov, ostale sestavine, ki jih sestavlja vaš način kuhanja, in nenazadnje življenjski stil.

Danes je na tržišču široka paleta kuhinjskih modelov. Od povsem klasičnih modelov, rustikalnih, retro, vse do izčiščenih modernih linij. Ne glede na to, ali kuhinjo opremljamo povsem na novo, ali želimo svoji stari kuhinji vdihniti bolj svežo noto, je potrebno pri opremljanju upoštevati nekaj malih trikov, ki vam lahko prihranijo marsikateri siv las in evro.

Kuhinjo opremljamo v skladu s našim življenjskim ritmom. V kolikor bo se v kuhinji veliko kuhalo predlagamo, da izberete posebej kvalitetno delovno površino in v kuhinji predvidite dovolj prostora za shranjevanje pripomočkov za kuhanje.  Pred samo prenovo je vedno potrebno natančno izmeriti prostor in predvideti električne naprave. V kuhinji prav tako ne smemo pozabiti na ustrezno razsvetljavo. V kolikor je opremljanje kuhinje za vas pretrd oreh, predlagamo, da se obrnete na izkušene svetovalce, ki vam bodo svetovali in pomagali pri izrisu vaše bodoče kuhinje.

Za navdih vam v današnji rubriki nasvetov predstavljamo kuhinje švedskega podjetja Marbodal. V svoji paleti nudijo širok izbor kuhinjskih modelov, ki se podajo v vsak dom.
akcija odeja

Sorodni članki

Lovilec sanj

Poznate lovilce sanj? Prikupne viseče okraske, ki pomagajo do mirne noči in lepih sanj. Za vas smo pripravili zanimivo ...

PODARIMO VAM

Je tudi vaš sosed zadnje dneve zelo nasmejan? Pa tudi prijateljica, s katero ob sredah srkate kavo? Ja, ona že vesta. ...

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...

Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: