Omara za čevlje

Vsakdo, ki ima doma nekaj več parov obutve, se je gotovo že srečal s težavo glede njenega shranjvanja. Za tokratni nasvet smo iskali rešitev, kam pospraviti vašo najkljubšo obutev in druge čevlje.

Ste vedeli, da smo se ljudje obuvali že pred več kot leta 3000 pred našim štetjem? Egipčani so nosili preproste sandale, ki so jih pritrjevali z jermenčki. Kljub temu, da je od prvih čevljev preteklo že kar nekaj vode, ostaja vprašanje, kako pospraviti čevlje, še vedno aktualno.

V spodnji galeriji smo za vas zbrali nekaj svežih idej, kako praktično, lično in predvsem pregledno pospraviti vaša najljubša obuvala. Predlagamo vam, da pred izbiro primerne omare med vašimi čevlji naredite red. Čevlji, ki jih pogosto nosite, morajo biti zmeraj pri roki. Te lahko v primeru, da v vaši predsobi primanjkuje prostora, pospravite kar na manjšo polico, ali pa velik starinski okvir pobarvate in čevlje razstavite kot umetniško delo.

Za vso ostalo obutev vam svetujemo večjo omaro. Ta je lahko kotna, klasična vgradna ali pa narejena kot sodobne knjižne police, kamor namesto knjig pospravite čevlje. Omare za čevlje narejene po meri lahko odlično zapolnijo t.i. mrtve kote in prinesejo dodaten prostor za shranjevanje. Sorodni članki

Minimalističen delovni kotiček

Računalnik je postal nepogrešljiv del našega življenja. Danes vam predstavljamo nekaj ličnih računalniških ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...

Prednosti garsonjere

Garsonjere postajajo vedno bolj popularne. V določeni meri so razlog (še vedno) visoke cene nepremičnin, tukaj pa je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: