Novosti pri opremljanju

Tudi vi prenavljate dom? Ali pa vanj morda samo vnašate manjše dodatke? Vam je zmanjkalo navdiha? V današnjem članku vam predstavljamo nekaj novosti znanega oblikovalca Andreya Sokrute.

V kolikor ste že kdaj opremljali dom, veste, da se trendi in smernice menjavajo vsaj tako hitro kot letni časi. Skupaj z njimi se menja barvna paleta, zapovedani stili in celo obvezni dodatki. Tako lahko v danem trenutku prevladuje stara dobra nostalgija, že v naslednjem pa čisti minimalizem in izčiščene linije.
 
Vodilo pri opremljanju naj bo vedno lasten slog, ki ga je vedno potrebno prilagoditi potrebam uporabnika (in ne obratno). Pomembno je, da pri opremljanju razmišljamo funkcionalno. Na primer: kuhinje že dolgo niso več zgolj prostor za kuhanje, temveč prevzemajo mesto družabnega prostora.
 
Za navdih vam danes predstavljamo nekaj del znanega ukrajinskega oblikovalca Andreya Sokrute. V svoja dela vnaša moderne smernice, ki jih odlikujeta svežina in visoka funkcionalnost. Nekaj njegovih del si lahko ogledate v spodnji galeriji.
 
 


 
 
 

akcija odeja

Sorodni članki

Kovinski dodatki

Želite popestriti svoj dom? To jesen in zimo bodo ponovno aktualni dodatki v vseh kovinskih ...

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...

Novo pohištvo

Polepšati in urediti dom po svojih željah in potrebah zveni skoraj kot sanjski projekt. Zakaj ta ni povsem sanjski, se ...

Opremljanje kuhinje

Se tudi vi lotevate opremljanja kuhinje? V današnji rubriki nasvetov vam ponujamo nekaj praktičnih nasvetov in ščepec ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: