Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Nova razsežnost vgradnih omar v predsobi

Vgrajena tako, da popolnoma izkoristi vaš prostor, vgradna omara omogoča optimalno shranjevanje. Vsebina je lahko skrita za vrati ali premišljeno izpostavljena na policah. Vsekakor ne pozabite na odlagalno površino, kamor boste začasno odlagali predmete, kot so ključi, telefon ali torbico. Pravi trend so vgradne omare s krilnimi vrati, kjer je odlagalna površina umeščena na sredini omare, kot nekakšna kocka. Izpostavite jo lahko tudi z drugačno barvo, ki se seveda sklada z drugimi detajli na omari in v prostoru.

vgradna omara v predsobi

Prav tako je lahko klop, ki je skoraj obvezen kos pohištva v predsobi, kar sestavni del omare. Enako velja za obešalno steno, ki je vpeta v omari nad klopjo.

klasicna omara v predsobi

Ustvarite predsobo po svoji meri in si zagotovite brezhibno uporabo. Po vaše.

Prednosti povezanih prostorov

Trend sodobnega opremljanja je v povezovanju prostorov, oziroma diskretnem pregrajevanju le teh. Predsoba naj bo ločen prostor, v katerem bo na voljo vse, kar potrebujete. Drsna vrata zagotavljajo vse prednosti ločevanja prostorov, kot je preprečevanje širjenja hladnega zraka iz predsobe v stanovanje. Izdelana iz prosojnih materialov pa tudi dovolj dnevne svetlobe v obeh prostorih. Pri odprtih vratih bo celoten prostor deloval večji, zaprt pa bo diskretno zakril vse, česar ne želite videti.

predelna stena

V dovršenem slogu

K prijetnemu počutju v prostoru močno vpliva estetska urejenost. Pravilna izbira barv, kakovostni materiali in slogovna usklajenost bodo zagotovo izboljšali izgled vaše predsobe.

omara v predsobi

Lesni materiali se izvrstno ujemajo z barvnimi dekorji. Z izborom diskretnih barv, boste prostor kadarkoli lahko spremenili z izborom barvnih sten in z različnimi dodatki.

;rno bela predsoba

Če ste pristaš črno-belega opremljanja, s takšno predsobo ne morete zgrešiti. S pravilno razporeditvijo pohištva boste tudi v manjši prostor umestili vse, kar potrebujete – vgradno omaro, klop in obešalno steno z ogledalom.

Vgradne omare po meri so vselej prijetna in izvirna izbira. Pobrskajte po galeriji in izberite pravo za vašo predsobo ter se prepustite novim zgodbam vaše domačnosti.

Ne pozabite na klop in obešalno steno

klopca v predsobi

Kako prijetno in praktično je sedeti, medtem ko si obuvate čevlje. Zato klop v vaši predsobi ne sme manjkati. Oblazinjena bo še toliko bolj udobna! Hkrati pa klop nudi prostoru poseben okras.

predsoba s klopjo

 

Klasična, kjer boste pod njo pospravili čevlje ali copate, umestili predalnike ali posebna, ki jo bodo krasila drva, za katera ne veste, kam bi jih sicer zložili. In seveda ogledalo, v katerem se boste pred vhodom prepričali, da super izgledate in boste samozavestno odšli od doma.

Naj tudi vas že na vhodu pozdravi sanjska vgradna omara. Načrtujte jo skupaj z našimi svetovalci – SVETOVALCI.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!