Ne zamudite naše akcije!

Pomlad. Čas prebujanja narave. Spomladanskega čiščenja. In krasen čas za preureditev vašega doma. Zato smo se pri Akronu odločili za akcijo, ki je preprosto ne gre spregledati.

Da bo preurejanje vašega doma lažje steklo, vam poklanjamo kar 60% popusta. Tako lahko sedaj ob nakupu vgradne omare dobite posteljo za le 195 EUR + DDV. 

Pri nas boste prav gotovo našli popolno posteljo zase. Izbirate lahko med sedmimi širinami postelje. Na voljo so dimenzije 80, 90, 100, 120, 140, 160 in 180 cm. Da vam bo res udobno, sta na voljo dve dolžini, 190 in 200 cm. Končna višina ležišča z vzmetnico je do 70 cm, kar omogoča lahkotno vstajanje in leganje.

Kaj je vključeno v ceno postelje?

Postelji je dodano letveno posteljno dno slovenskega proizvajalca MOBA TW FIX SPECIAL. Večconsko ležišče iz bukovega lesa nudi izjemno dobro oporo telesu. V ledvenem delu je možnost nastavitve trdote ležišča. Vzmetenje sega vse do zunanjega roba ležišča. Ležišče je idealno za vse zakonske postelje in ležišča z enojno vzmetnico.

Cena postelje

Redna cena postelje je 488 EUR+ DDV. Ob nakupu vgradne omare z drsnimi vrati Akron je lahko vaša za 195 EUR+ DDV. Končna cene postelje z davkom, dostavo in montažo  tako znaša 237,90 EUR. Predali pod posteljo, nočne omarice ter nestandardne dimenzije se obračunajo po veljavnem ceniku.

PREBERITE več o postelji po akcijski ceni


Sorodni članki

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...

Ureditev domače knjižnice

V branju knjig je nekaj čarobnega. Pravi "knjižni molji" bi se strinjali z nami, da je tiskana knjiga vendarle nekaj ...

Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? ...

Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

Pustimo ob strani, da smo že krepko zakorakali v maj. Vreme, ki je bilo do nedavnega še skorajda zimsko, je cvetočo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: