Naša akcija se počasi zaključuje

Poznate rek, da je vsega lepega enkrat konec? Mi pravimo, da ni nujno tako. Naša neverjetna akcija, kjer dobite vgradno omaro po meri kar 46% ceneje, se s koncem januarja res zaključuje. A predstavljajte si, kako dolgo boste uživali z vašo novo sanjsko omaro.

Kaj vključuje omara?

Ob naročilu omare boste dobili vrhunsko aluminijasto okovje Quadro. Notranjost vsebuje dve obešalni palici za obešanje plaščev, srajc in ostale garderobe. Da bo vse pregledno in organizirano zloženo, je na voljo kar 5 polic in dodaten izvlečni obešalnik (v srebrni barvi) za enostaven dostop do oblek. Notranjost omare je nevtralno bela in primerna za vse prostore.

Kaj pa velikost?

Velikost omare lahko povsem prilagodite svojim potrebam. Izbirate lahko med višino od 230 do 280 cm in širino omare od 150 do 200 cm. Globina omare je 60 cm. Na voljo je kar 40 različnih barvnih odtenkov. Tudi možnost vgradnje bomo prilagodili vašemu prostoru. Omaro tako lahko namestimo po sistemu zid-zid, zid-zaključna stranica, ali pa zaključna stranica-zaključna stranica. Dostavo in montažo izvajamo po celotni Sloveniji.

Za vse dodatne informacije in pojasnila se lahko obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali. 


Sorodni članki

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...

Lestev malo drugače

Se tudi vam v garaži "valja" kakšna stara lestev? Ne zavrzite je prehitro. Za vas smo zbrali simpatične ideje, kako ...

Slika na lesu

Bližajo se prazniki. O tem pričajo polna nakupovalna središča in premosorazmerno polni vozički. Za vse, ki iščete ...

Viseče lončnice

Narava se je že dodobra prebudila. Zdaj je čas, da bujno zelenje povabite tudi v svoj ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: