Najdaljša noč v letu

Silvestrovo je tik pred vrati. Za vas smo pripravili nekaj idej za dekoracijo prostora v zadnjem hipu, ki bo prav gotovo navdušila povabljene goste.

Poznate rek, da se po prvem dnevu novega leta pozna celo leto? Za vas smo poiskali nekaj simpatičnih idej, ki bodo zadnjo noč v letu preoblekli v sijočo podobo in poskrbeli, da boste v novo leto zakorakali s pogumnim korakom.

Okrasite prostor

Prav gotovo ni zabave brez primerne okrasitve, ki prostoru nadene ščepec drugačnosti in spremeni vzdušje. Preden se lotite dela, določite temo zabave (npr. črno bela klasika, pisani šarm, havajsko obarvana zabava, zlato in sijoče ipd.). V trgovini s hobi materialom poiščite okraske. Nikar se vsega dela ne lotite sami. Prosite goste, da vsak prinese kot »vstopnico« okrasek. Prav tako je zabavno, če se povabljeni držijo tako imenovane »dress code« in se oblečejo primerno zabavi.

Stena slavnih

Za nepozabne spomine izdelajte steno, kjer se lahko fotografirate. Izberite povsem prazno površino, kjer v skladu z temo zabave, namestite dekoracije. V kolikor je vaša tema »zlato in sijoče«, na steno nalepite zlate kroge, ki jih izrežete iz samolepilnega kolaža. Prosite svoje goste, da se vsak izmed njih fotografira na tem mestu. Fotografije jim lahko nato podarite kot spomin na fantastičen večer.

Dekoracija mize

Piko na i da prav gotovo primerno okrašena miza. Prednost pred samo dekoracijo ima vsekakor udobje gostov. Vsak gost naj ima pri mizi dovolj prostora. V kolikor ste prostorsko omejeni, predlagamo, da postavite zgolj eno veliko samopostrežno mizo, kjer si vsak gost sam postreže. Hrano opremite s majhnimi napisi, kaj se na posameznem krožniku nahaja. (Na ta način si boste prihranili marsikatero vprašanje o tem, kaj je v posamezni jedi.) Nad mizo izobesite simpatičen napis, ki bo goste povabil k prigrizkom.

Kotiček s pijačo

K silvestrski zabavi sodi tudi peneče vino. Nikar ga ne pozabite ohladite. Najlažje (za vas in vaše goste) bo, da uredite mini bar oziroma kotiček, kjer si bodo vaši gostje lahko sami postregli z želeno pijačo. Ne pozabite na obilico ledu (tega lahko kupite v večjih trgovinah) in brezalkoholnih pijač, posebej vode.

Ob vsem tem pa ne pozabite, da ste tudi vi del zabave. Sprostite se. Pustite gostom, da se počutijo kot doma. To je tudi vaš večer! 
Sorodni članki

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...

Klasičen angleški stil

Angleška klasika spominja na udobna stanovanja naših babic. Saj veste...Tista, kjer bi človek kar posedal, klepetal, ...

Praktično pohištvo

Iščete za svoj dom pohištvo, ki ponuja nekaj več? Za vas smo poiskali čudovit navdih. Večnamensko pohištvo, ki prihaja ...

"Washi" trakovi

Poznate "washi" trakove? Prikupne pisane lepilne trakove, ki so osvojili svet? Za vas smo poiskali kar 9 kreativnih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: