Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? Danes vam predstavljamo nekaj funkcionalnih rešitev za majhna stanovanja.

Majhna stanovanja so posebno trd oreh. Običajno moramo na omejeno površino umestiti vse, kar potrebujemo za bivanje, obenem pa potrebujemo še dovolj prostora za shranjevanje vseh stvari in nenazadnje še dovolj prostora za prosti čas oziroma uživanje v samem prostoru.

Rešitev za marsikatero prostorsko zagato je tako imenovano multifunkcijsko pohištvo. Gre za posamezne kose, ki v sebi skrivajo dvojnost funkcije. Tako imamo lahko omaro, ki se z nekaj potegi spremeni v udobno posteljo. Ali pisalno mizo, posteljo in še prostoren predalnik.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj kreativnih rešitev podjetja Resource Furniture. Gre za izredno dodelane kose, ki so prava rešitev za vsa stanovanja, ki se spopadajo s pomanjkanjem prostora. 

 akcija odeja

Sorodni članki

Buče malo drugače

Jesen se je pričela in k njej sodi tudi jesenska dekoracija. Ker nam narava materiala za »naredi sam« ideje ponuja v ...

Spalnica v mansardi

Krajši zimski dnevi še poudarjajo pomen sonca in dnevne svetlobe. Ta ni pomembna zgolj za »razsvetljavo«, ampak vpliva ...

Ustvarjalni december

Vonj sveže pečenih piškotov, smrekovih vejic in cimeta. Pa dišeče kuhano vino in tople rokavice. Mesto, ki se mu mudi ...

Lepe v poletje

Današnja »naredi sam« idejnica je namenjena nežnejšemu spolu. Za vse kreativke smo pripravili tri enostavne ideje, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: