Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? Danes vam predstavljamo nekaj funkcionalnih rešitev za majhna stanovanja.

Majhna stanovanja so posebno trd oreh. Običajno moramo na omejeno površino umestiti vse, kar potrebujemo za bivanje, obenem pa potrebujemo še dovolj prostora za shranjevanje vseh stvari in nenazadnje še dovolj prostora za prosti čas oziroma uživanje v samem prostoru.

Rešitev za marsikatero prostorsko zagato je tako imenovano multifunkcijsko pohištvo. Gre za posamezne kose, ki v sebi skrivajo dvojnost funkcije. Tako imamo lahko omaro, ki se z nekaj potegi spremeni v udobno posteljo. Ali pisalno mizo, posteljo in še prostoren predalnik.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj kreativnih rešitev podjetja Resource Furniture. Gre za izredno dodelane kose, ki so prava rešitev za vsa stanovanja, ki se spopadajo s pomanjkanjem prostora. 

 Sorodni članki

Poletna idejnica

Se tudi vam na dopustu nabere zajetna bera spominkov, ki so na sprehodih in morskih raziskovanjih zašli v vašo ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...

Delovni kotiček za šolarja

Čeprav smo (šele) avgusta, je pričetek novega šolskega leta in z njim povezanih obveznostih, tik pred vrati. K šolskim ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: