Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Mladinska soba v manjšem prostoru

Mladinska soba v manjšem prostoru

Umetnost opremljanja manjših prostorov je v praktičnih rešitvah izkoriščenosti vsakega centimetra. Dobre ideje, 3d izrisi in kakovostno pohištvo zagotavljajo, da bo mladinska soba, čeprav je postavljena v manjši prostor, opremljena z vsem kar sodi vanjo in takšna navduševala vašega najstnika.

mladinska-soba-postelja-pisalna-miza

mladinska-soba-za-fanta

manjša-mladninska-soba-za-fanta

Tokrat smo opremljali mladinsko sobo za prvošolca. Služila mu bo vsa najstniška leta, čeprav je zdaj šele v prvem razredu. V sobi želi popolno pohištvo za mladega fanta. 

Otroška soba je velika 8 kvadratnih metrov. Na srečo ima prostor dobro pozicijo vrat, kar omogoča odličen izkoristek prostora. Soba je res majhna, vendar ravno pravšnja, da bo v njej na desni strani postelja s predali na kolesih. Za posteljnim vzglavjem smo umestili odprt regal za igrače, knjige in druge predmete. Ima premične police, ki so v vlogi nočne omarice. Le ta lahko služi za postavitev manjše lučke ali pa nanjo odloži telefon. V spodnji del omarice bo lahko pospravil dodatno odejo ali drugo malenkost. Več prostora pa v njem žal ni. Ob strani bi lahko dodali še police ali pa regal, ki bi ga izvlekli. Možnosti izkoristka prostora je več. Pod oknom smo si zamislili dolgo mizo z rešetko za radiator. Tako bo soba topla tudi pozimi. Na steni desno od mize za odlaganje služita dva manjša odprta regala. Pod pisalno mizo na desni strani je prostor za shranjevanje česarkoli - morda dodatnega stola ali tabureja za prijatelje na obisku. Na levi strani nad in pod mizo je postavljen regal za šolske potrebščine. Miza je v globini 60 cm, saj arhitektka ni želela preveč zapolniti prostor. Je pa dolžina mize zadostna za dovolj delovne površine. Ob mizi stoji predalnik s štirimi predali. Poleg njega, mu za vrati sledi vgradna omara z drsnimi vrati. Ponuja dovolj prostora za shranjevanje oblačil in športnih pripomočkov.  

Barvni izbor je večinoma v lesnem dekorju, s poudarki v temno sivi barvi. Samo zgornji del drsnih vrat omare je bele barve, kar posvetli barvno shemo. Tudi stene so bele. Steno ob postelji krasijo svetlo sivi trikotniki. Tapeta se po želji lahko zamenja in se soba prelevi v popolnoma drugačen dekor. Nad mizo je okrogla nalepka za motivacijo, ki jo šolarji zagotovo potrebujejo.

Več člankov opremljanja s pohištvom Akron si lahko ogledate tudi v rubriki Opremljamo z arhitektko v Delu in dom.

mladinska-soba-tloris

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!