Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Manca Špik, Lanina sobica

Opremili smo Lanino sobico

Ponosni smo, da nam je Manca Špik zaupala projekt otroške sobice za njeno ljubko princesko. Nobeni drugi prostori ne zbujajo toliko čustev in nimajo tako pestrih možnosti za opremljanje kot otroške sobe. Zato se jim v Akronu posvetimo s posebno ljubeznijo in prizadevanjem za zagotavljanje maksimalne izkoriščenosti in moderne estetike. Skupaj z uporabniki se veselimo končnega rezultata in z navdušenostjo pričakujemo njihov odziv. Manca in Lana sta več kot zadovoljni, saj sta z idejami sodelovali pri načrtovanju sobe.

Hit opremljanja otroških sob so visoke postelje. Tudi tokrat smo izbrali posteljo, pod katero smo umestili predale in police za priročno shranjevanje. Nismo pozabili na vedno bolj priljubljene stopničke-predale, ki služijo tako za dostop do postelje kot za praktično shranjevanje. Z njimi postelja poleg funkcionalnosti pridobi na razgibanosti, kar še dodatno prispeva k očarljivosti sobice.

V omarni sestav smo vključili pisalno mizo in tako optimalno izkoristili celotno steno. Otroške omare so umeščene levo in desno od pisalne mize, prostor nad njo pa je zapolnjen z visečimi regali. Le ti so delno zaprti in delno odprti, kot police za priročno odlaganje ob delovni površini. Lana se je mizice še posebej razveselila in na njej že pridno ustvarja.

S takšno postavitvijo omar smo ogromno pridobili na shranjevalnem prostoru. Garderoba, pisarniške potrebščine, športni pripomočki in druga oprema bodo vselej lahko skrbno pospravljeni. Verjamemo, da bo Lana poskrbela za popoln red v sobici. Predvsem takšen, da se bo sama najbolje znašla in se bo v njej odlično počutila.

Osnovno belo barvo smo popestrili z nežno rozastimi odtenki. Pojavlja se na drobnih detajlih pohištva, kot so police in pri ostalih skrbno izbranih dodatkih – stol, tepih, igrače, posteljnina in razni okraski.

Lana bo v svoji novi sobici preživljala čudovite trenutke odraščanja. Občasno ji bodo družbo delali prijatelji in seveda starši. Soba ni samo čudovito opremljena, v njej prevladuje tudi pozitivna energija, za katero sta zaslužni predvsem Lana in njena mamica. Sicer pa slike povedo več kot tisoč besed. Vabljeni k ogledu!

 

Manca Špik

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!