Majhna kopalnica

Pravijo, da so najboljše stvari vedno v majhnih embalažah. Majhni kopalniški prostori, ki vam jih predstavljamo danes, dokazujejo, da manj pomeni pravzaprav več.

Še ne dolgo nazaj, so se kopalnice pojmovale kot "nujno zlo" - prostor, ki je v hiši pač nujno potreben. Manjkalo pa mu je predvsem udobja in ponekod tudi praktičnosti. Sodobne kopalnice so naredile velik korak naprej. Temne in povsem s keramiko obložene prostore so zamenjali "domači zen templji", kjer z veseljem pričenjamo svoje dni.

Oblikovalci pri opremljanju kopalnic stavijo na udobje. Prostor mora biti po meri uporabnika, a mu ne sme manjkati praktičnosti. To v praksi pomeni, da ni dovolj, da je kopalniška oprema zgolj lepa - v njej mora biti dovolj prostora za shranjevanje vaših potrebščin. 

Če je nekoč v kopalnici vladala keramika, se ta sedaj odlično dopolnjuje tudi z drugimi materiali. Redkost niso niti vodoodporne tapete ali les, ki si ga nekoč ne bi predstavljali v kopalnici. Nova obdelava materialov in predvsem znanje za njihovo ohranjanje, dajejo oblikovalcem skoraj neomejene možnosti kombiniranja.

V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj idej za ureditev majhne kopalnice. V kolikor imate glede izbire pohištva še kakršno koli vprašanje, se obrnite na naše svetovalce. Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč. Sorodni članki

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 ...

Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu ...

Najdaljša noč v letu

Silvestrovo je tik pred vrati. Za vas smo pripravili nekaj idej za dekoracijo prostora v zadnjem hipu, ki bo prav ...

Izbira sedežne garniture

Udobnost, kakovost in videz so glavni kriteriji pri izbiri sedežne garniture. Pri nakupu moramo biti posebej pozorni, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: