Licitacija pohištva

Predstavljate si, da na spletu zagledate prav tisti kos pohištva, ki ga že dolgo iščete. Ta pa ni zgolj znižan, ampak se mu cena znižuje z vsakim klikom. Ne, to ni pravljica, temveč Akronova dražba pohištva.

Kako deluje dražba pohištva?

Licitiranje pohištva je sila preprosto. Priporočamo pa naslednji vrstni red. Izberite si udoben stol. Dišeča kava ali domači čaj sta  zaželena. Sedite za računalnik in pobrskajte po naši strani- dražba Akron.

Tam smo za vas zbrali kar nekaj kosov pohištva, ki jim z enim samim klikom na gumb »znižaj ceno« zmanjšate ceno. Ko se vam cena zdi primerna pa lahko artikel s klikom na »kupi« tudi kupite.

Za licitiranje so potrebni predvsem hitri prsti. Z nakupom vas namreč lahko prehiti sosed, ki si je »nagledal« vašo omaro.

Kaj dobite ob nakupu?

Pohištvo, ki ga že dolgo iščete. Izbirate lahko med narejenimi kosi standardnih dimenzij ali pa si najdete ponudbo za kos po meri. Pohištvo lahko sami odpeljete. Ali pa se pustite razvajati in izkoristite brezplačno dostavo in montažo.


Sorodni članki

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave