Licitacija pohištva

Predstavljate si, da na spletu zagledate prav tisti kos pohištva, ki ga že dolgo iščete. Ta pa ni zgolj znižan, ampak se mu cena znižuje z vsakim klikom. Ne, to ni pravljica, temveč Akronova dražba pohištva.

Kako deluje dražba pohištva?

Licitiranje pohištva je sila preprosto. Priporočamo pa naslednji vrstni red. Izberite si udoben stol. Dišeča kava ali domači čaj sta  zaželena. Sedite za računalnik in pobrskajte po naši strani- dražba Akron.

Tam smo za vas zbrali kar nekaj kosov pohištva, ki jim z enim samim klikom na gumb »znižaj ceno« zmanjšate ceno. Ko se vam cena zdi primerna pa lahko artikel s klikom na »kupi« tudi kupite.

Za licitiranje so potrebni predvsem hitri prsti. Z nakupom vas namreč lahko prehiti sosed, ki si je »nagledal« vašo omaro.

Kaj dobite ob nakupu?

Pohištvo, ki ga že dolgo iščete. Izbirate lahko med narejenimi kosi standardnih dimenzij ali pa si najdete ponudbo za kos po meri. Pohištvo lahko sami odpeljete. Ali pa se pustite razvajati in izkoristite brezplačno dostavo in montažo.


Sorodni članki

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...

Eklektičen stil

Vsak izmed nas ima vsaj enega znanca, ki je tako samosvoj, da se zdi da je prav nemogoča kombinacija, a je obenem tako ...

3D popestritev stene

Ste naveličani slik in osladnih posterjev? Želite nekaj unikatnega in drugačnega? Ste pripravljeni na kreativno akcijo? ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: