Licitacija pohištva

Predstavljate si, da na spletu zagledate prav tisti kos pohištva, ki ga že dolgo iščete. Ta pa ni zgolj znižan, ampak se mu cena znižuje z vsakim klikom. Ne, to ni pravljica, temveč Akronova dražba pohištva.

Kako deluje dražba pohištva?

Licitiranje pohištva je sila preprosto. Priporočamo pa naslednji vrstni red. Izberite si udoben stol. Dišeča kava ali domači čaj sta  zaželena. Sedite za računalnik in pobrskajte po naši strani- dražba Akron.

Tam smo za vas zbrali kar nekaj kosov pohištva, ki jim z enim samim klikom na gumb »znižaj ceno« zmanjšate ceno. Ko se vam cena zdi primerna pa lahko artikel s klikom na »kupi« tudi kupite.

Za licitiranje so potrebni predvsem hitri prsti. Z nakupom vas namreč lahko prehiti sosed, ki si je »nagledal« vašo omaro.

Kaj dobite ob nakupu?

Pohištvo, ki ga že dolgo iščete. Izbirate lahko med narejenimi kosi standardnih dimenzij ali pa si najdete ponudbo za kos po meri. Pohištvo lahko sami odpeljete. Ali pa se pustite razvajati in izkoristite brezplačno dostavo in montažo.


Sorodni članki

Lovilec sanj

Poznate lovilce sanj? Prikupne viseče okraske, ki pomagajo do mirne noči in lepih sanj. Za vas smo pripravili zanimivo ...

Prikupna posodica

Ročno izdelane posodice imajo prav poseben čar. Veliko mero prikupnosti jim daje vložen trud in kreativnost ...

Prenova garsonjere

Prenova stanovanje je velik zalogaj. Obnova majhnega stanovanja pa je še toliko večji kos "potice". Potrebno je najti ...

Azijski stil opremljanja

Na kaj pa vi pomislite ob besedah "azijski stil opreme"? Na kitajske vaze in plastične dodatke? Preprost japonski ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: