Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kul pohištvo pri Cool fotru in Cool mamaciti

Še pred kratkim so bili prostori v hiški čudovite Cool družine povsem prazni, zdaj pa se že ponašajo z moderno opremo. Slike prej-potem dokazujejo, kako se pohištvo po meri elegantno zlije v bivalne prostore. Z ustreznim izborom materialov, barv in razporeditve pohištva v vseh ambientih je dosežen atraktiven in povezovalen slog.

Kot vedno, sta tudi tokrat v ospredju praktičnost in estetika, s poudarkom na optimalni izkoriščenosti prostora, ki sledi smernicam sodobnega življenja.

Vgradne omare za shranjevanje

Kraljica opremljanja je vgradna omara. Postavljena je v predsobi, kjer smo izbrali klasično odpiranje. Dopolnili smo jo z odlagalno površino, v obliki kontrastne kocke v lesnem dekorju. Tudi obešalna stena z ogledalom in klop sta vkomponirani v omaro, kot njen sestavni del. Omara zapolnjuje celotno steno, od tal do stropa. Ponuja ogromno prostora za shranjevanje in predsobo estetsko obogati.

V spalnico je namesto vgradne omare umeščena kar garderobna soba. Kako idilično! Ponaša z odprtimi omarami in ponuja maksimalno preglednost nad oblačili. Vključuje vse, kar sodi v vgradne omare: police, obešalne palice in predale. V njej je dovolj prostora za shranjevanje vseh oblačil. Ogledalo je nameščeno kar na vrata, da potrdi cool videz pred odhodom ;) Potrebe po posebni osvetlitvi omar ni, saj je prostor osvetljen z naravno svetlobo oziroma lučjo. Ker so omare brez vrat, je ob tem svetloba tudi v notranjosti omar.

Oprema dnevne sobe

Brez domače pisarne v cool družini ne gre. Tudi za pisarno se spodobi, da sledi enotnemu slogu opremljanja, še zlasti zato, ker je vpeta v dnevno sobo. Vgrajena je od tal do stropa in od stene do stene. Nad pisalno mizo, tik pod stropom, je z zaprtimi regali izkoriščen prostor za shranjevanje. Prav tako so omarice in police vpete ob obeh stenah. Pisarniški sestav z veliko pisalno mizo je praktičen in lep hkrati. Pravi okras v prostoru!

Nasproti pisarne je prostor za uživanje. Torej tudi za TV regal, ki diskretno zapolni celotno širino stene. Gre za nizek regal s praktičnimi predali in dolgo odprto polico. V enotnem stilu se mu pridruži klubska mizica v lesnem dekorju.

Funkcionalno pohištvo v kopalnicah in utilitiju

In še sanjski kopalnici, ki dajeta občutek, kot da smo nekje na dopustu, v najbolj razkošni namestitvi. Opremljeni sta namreč graciozno, s posebnim občutkom za estetiko, pri čemer je poskrbljeno tudi za funkcionalnost. Prostorni predali pod večjim umivalnikom zapolnjujejo prostor med stenama. Ste opazili posebna držala za brisače?  Domiselno in elegantno nadgrajujejo estetiko celotnega prostora.

Tudi v drugi kopalnici je izkoriščen prostor pod umivalnikom. Tokrat z odprtimi policami za odlaganje in shranjevanje brisač in priročnih pripomočkov.

Le zakaj tudi utility ne bi bil moden in eleganten? Takšen, da se v njem radi zadržujemo. Glede na količino časa, ki ga prebijemo v tem prostoru, si to zagotovo zasluži. Četudi je v njem samo pult nad pralnim in sušilnim strojem, kot nekakšna delovna površina in manjša omara, ga lahko opremimo všečno. Se vam zdi, da nam je uspelo? Mi smo zadovoljni. Predvsem pa so navdušeni uporabniki, kar nam pomeni največ.

Barvni izbor pohištva

Modno kombinacijo črnega in lesnega iverala nežno ublaži prevladujoča bela. Vse stene so namreč nevtralno bele, prav tako bela tehnika in tudi kakšen kos pohištva. Prepletanje enotnih barv v vseh ambientih daje hiši prefinjen slog, ki se ga po želji popestri z raznimi dodatki. 

Izjema je seveda otroška sobica, kjer se beli pridružijo pastelne barve in tako pričarajo živahnejše vzdušje. Z igračami, slikami in drugimi otroškimi predmeti bo soba pridobila tudi osebno noto.

Celoten dom Cool fotra in Cool mamasite - link do nove galerije slik Cool fotra in Cool mamasite je opremljen z vsem potrebnim pohištvom, pa vendar vsi prostori dihajo, saj smo se tudi tokrat izognili prenatrpanosti.

Pohištvo združuje pridih mladosti, minimalizem klasike in moderne gracioznosti. Rezultat je popoln dom, ki zagotavlja spodbudno okolje za srečno družinsko življenje. Nič čudnega torej, da je hiša predstavljena tudi v oddaji TV Ambienti. Priporočamo ogled!

Če vas je kakšen kos pohištva posebej navdušil, nas le povprašajte za nasvet, kako ga lahko najboljše ustvarimo za vaš dom.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!