Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več dovolj. Sodobne kuhinje izzivajo uporabnike in vabijo k novim kulinaričnim poizkusom.

Za vas smo "pobrskali" za čisto svežimi idejami na področju oblikovanja. Deset prodornih oblikovalcev ( Visual Method, Timothy Vishnjakov, Max Kasymov, Olga Kotova, Natalia Tsetsulina in drugi,) se v spodnji galeriji predstavlja s svojo idejo kuhinje prihodnosti. Bi v njej kuhali tudi vi?

Razgibanost

Če so nekoč veljale stroge linije in poravnave od stene do stene, se novi modeli kuhinj poigravajo s prostorom. Kuhinjski otoki neenakomernih oblik s poševninami so prava osvežitev po letih vladanja minimalizma. Poživljajoča pa ni zgolj njihova razgibanost, temveč tudi uporaba različnih materialov. Steklo v kombinaciji z visokim sijajem, za piko na i pa poskrbi soliden granitni pult.

Nove igračke

Sodobne kuhinje zahtevajo doslednost tudi na področju oblikovanja kuhalnih pripomočkov. Klasične kuhalne plošče s štirimi kuhalnimi površinami počasi zamenjujejo "pametne" plošče, ki same prilagajo temperaturo in omogočajo celo uporabo kuhalne površine za delovno ploščo. Če se ob tem sprašujete, ali že tudi kuhajo same, naj vam na hitro odgovorimo, da tega žal še ne zmorejo.

Zanimivi detajli

Če na hitro povzamemo vse kuhinje, lahko rečemo, da je njihova skupna točka poigravanje z zanimivimi elementi. Pa naj bo to popolnoma nenavaden lestenec, sestavljen iz belih rogov in rdečih luči, ali pa kuhinja z rumenimi deli. Oblikovalci so se pri postavljanju kuhinj držali preprostega načela: "Kuhinja naj bo enotna, z enim samim elementom, ki močno izstopa." Seveda pa ne gre spregledati zanimivih stenskih rešitev v obliki tapet, ki krasno dopolnijo te domiselne kuhinje.  

 


Sorodni članki

Popolna organizacija garderobe

Verjamete, da obleka naredi človeka? Urejenost pove veliko o značaju in življenjskem ...

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo ...

Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ...

Božična dekoracija doma

K lepo urejenemu domu sodi tudi sezonsko primerna dekoracija. Pred vrati je najbolj bleščeč mesec, ki kar kliče po ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: