Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Za vas smo "pobrskali" za čisto svežimi idejami na področju oblikovanja. Deset prodornih oblikovalcev ( Visual Method, Timothy Vishnjakov, Max Kasymov, Olga Kotova, Natalia Tsetsulina in drugi,) se v spodnji galeriji predstavlja s svojo idejo kuhinje prihodnosti. Bi v njej kuhali tudi vi?

Razgibanost

Če so nekoč veljale stroge linije in poravnave od stene do stene, se novi modeli kuhinj poigravajo s prostorom. Kuhinjski otoki neenakomernih oblik s poševninami so prava osvežitev po letih vladanja minimalizma. Poživljajoča pa ni zgolj njihova razgibanost, temveč tudi uporaba različnih materialov. Steklo v kombinaciji z visokim sijajem, za piko na i pa poskrbi soliden granitni pult.

Nove igračke

Sodobne kuhinje zahtevajo doslednost tudi na področju oblikovanja kuhalnih pripomočkov. Klasične kuhalne plošče s štirimi kuhalnimi površinami počasi zamenjujejo "pametne" plošče, ki same prilagajo temperaturo in omogočajo celo uporabo kuhalne površine za delovno ploščo. Če se ob tem sprašujete, ali že tudi kuhajo same, naj vam na hitro odgovorimo, da tega žal še ne zmorejo.

Zanimivi detajli

Če na hitro povzamemo vse kuhinje, lahko rečemo, da je njihova skupna točka poigravanje z zanimivimi elementi. Pa naj bo to popolnoma nenavaden lestenec, sestavljen iz belih rogov in rdečih luči, ali pa kuhinja z rumenimi deli. Oblikovalci so se pri postavljanju kuhinj držali preprostega načela: "Kuhinja naj bo enotna, z enim samim elementom, ki močno izstopa." Seveda pa ne gre spregledati zanimivih stenskih rešitev v obliki tapet, ki krasno dopolnijo te domiselne kuhinje. 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!