Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kuhinja za mojstra

Nekoč so bile kuhinje ločen del doma, kjer so običajno ženske dolge ure skrbno in z ljubeznijo pripravljale hrano za svoje najdražje. Kuhinje so danes odprti prostori in tudi moški prav radi poprimejo vajeti v svoje roke in pogosto presenetijo s pravcatimi mojstrovinami. Da bo kuhanje res užitek, je tako kot hrano potrebno "pripraviti" tudi kuhinjo.

Red, red in še enkrat red

Delovni pult, na njem pa aparat za pripravo kave, palični mešalnik, večji multipraktik, nekaj kozarcev hrane in povrhu vsega še današnja pošta. Zveni znano? Preden se lotite kuhanja, se obvezno lotite pospravljanja. S kuhinjskega pulta umaknite prav vse, kar ne sodi nanj. S tem boste pridobili potrebno delovno površino in boljši pregled nad potekom kuhanja.

Primerna svetloba

Tudi kuhinja potrebuje primerno svetlobo. Običajno zgolj ena stenska plafonjera ne zadošča. Dobra rešitev za temne kuhinjske kotičke so led trakovi ki jih lahko namestite na zgornje elemente. Padajoča svetloba bo lepo osvetlila vašo delovno površino. V kolikor nad kuhinjskim otokom še nimate primerne luči, vam svetujemo viseča svetila. Ta so tudi krasen dekorativni element.

Majhni dodatki

V kuhinji ne gre brez "čudežnih" pripomočkov malih in velikih mojstrov. Poskrbite, da bodo vaši noži vedno dovolj ostri in primerno pospravljeni. Namesto v predal jih "prilepite" na magnetne trakove na steni. Začimbe in ostale suhe dodatke pospravite na vidnejše police. Nikar pa ne pozabite na kuharske knjige in knjižice receptov, ki bodo poskrbele za nove podvige. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!