Kuhinja za mojstra

Težko se je zediniti, kdo bolje vrti kuhalnico. Moški ali ženske? Nekaj pa drži kot pribito. Pravi mojster potrebuje dobro opremljeno kuhinjo.

Nekoč so bile kuhinje ločen del doma, kjer so običajno ženske dolge ure skrbno in z ljubeznijo pripravljale hrano za svoje najdražje. Kuhinje so danes odprti prostori in tudi moški prav radi poprimejo vajeti v svoje roke in pogosto presenetijo s pravcatimi mojstrovinami. Da bo kuhanje res užitek, je tako kot hrano potrebno "pripraviti" tudi kuhinjo.

Red, red in še enkrat red

Delovni pult, na njem pa aparat za pripravo kave, palični mešalnik, večji multipraktik, nekaj kozarcev hrane in povrhu vsega še današnja pošta. Zveni znano? Preden se lotite kuhanja, se obvezno lotite pospravljanja. S kuhinjskega pulta umaknite prav vse, kar ne sodi nanj. S tem boste pridobili potrebno delovno površino in boljši pregled nad potekom kuhanja.

Primerna svetloba

Tudi kuhinja potrebuje primerno svetlobo. Običajno zgolj ena stenska plafonjera ne zadošča. Dobra rešitev za temne kuhinjske kotičke so led trakovi ki jih lahko namestite na zgornje elemente. Padajoča svetloba bo lepo osvetlila vašo delovno površino. V kolikor nad kuhinjskim otokom še nimate primerne luči, vam svetujemo viseča svetila. Ta so tudi krasen dekorativni element.

Majhni dodatki

V kuhinji ne gre brez "čudežnih" pripomočkov malih in velikih mojstrov. Poskrbite, da bodo vaši noži vedno dovolj ostri in primerno pospravljeni. Namesto v predal jih "prilepite" na magnetne trakove na steni. Začimbe in ostale suhe dodatke pospravite na vidnejše police. Nikar pa ne pozabite na kuharske knjige in knjižice receptov, ki bodo poskrbele za nove podvige. 


 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več ...

Hiška iz barvic

Se tudi vam doma "povaljujeta" vsaj dva kompleta lesenih barvic? Nikar jih ne zavrzite! Danes vam namreč predstavljamo, ...

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...

Buče kot dekoracija

Jeseni med namizno in zunanjo dekoracijo nikakor ne smejo manjkati buče. Za vas smo poiskali cel koš idej, ki bodo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave