Kovinski dodatki

Želite popestriti svoj dom? To jesen in zimo bodo ponovno aktualni dodatki v vseh kovinskih odtenkih.

Najboljši način za popestritev vašega doma to jesen in zimo je dodatek kovinskih odtenkov. Ti namreč na »šik« način poudarijo oblikovalske detajle in dajo vašemu domu razkošen pridih. To sezono bodo prav gotovo kraljevali odtenki tople zlate, barve medenine, bakra, večnega postaranega kroma, niklja in v modernih dizajnih vedno pogostejšega nerjevečega jekla. Danes vam predstavljamo nekaj nasvetov, kako kovinske odtenke vključiti v svoj dom.

Kako izbrati pravi odtenek?

V kolikor ste ljubitelj toplejših odtenkov, je prava izbira bogata barva bakrenih odtenkov. Ti v svoji paleti nosijo tone od iskrivo oranžnih do temnejših, skorajda čokoladnih odtenkov z dodatkom sijaja. Lep dodatek v bakrenih odtenkih je recimo kopalniška keramika ali manjše dekorativne vaze, ki jih popestrimo z jesenskimi vejami.

Prav tako topli, če ne že skorajda vroči, so dodatki  v zlati barvi. Ti so pravzaprav že stalnica v domovih, ki želijo nek dodaten sijaj večne elegance. Zlata v vseh odtenkih je bila močno priljubljena okoli leta 1980. Takrat ni bilo nič nenavadnega, če je bil dom videti kot skrinja zakladov. Danes se trend prav gotovo vrača, a v bistveno bolj skromnem obsegu. Dom lahko popestrite z dodatkom zlatih tapet, velikega zlatega ogledala, ali (za bolj minimalističen poseg) z dodatkom zlatih svečnikov in preprostih sveč.

Za vse ljubitelje hladnejših tonov pa so na voljo dodatki v kovinah sive barve, nerjavečem jeklu, srebru. Ob vsem tem ne gre pozabiti niti na ogledala. Tudi s hladnejšimi odtenki se lahko zanimivo poigramo. Dom lahko popestrimo z izrazitejšimi samostoječimi svetilkami, ali pa kuhinji dodamo delovno površino iz nerjavečega jekla. Malo stanovanje krasno povečamo z velikimi ogledali, nekaj spremembe v vaš dom pa bodo vnesli že okvirji za slike v odtenkih hladnejših kovinskih tonov. Nekaj navdiha lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 


akcija odeja

Sorodni članki

Preoblečeni predalnik

Ste naveličani starih omaric? Popestrite jih s cvetličnimi dodatki. Naša ekipa je za vas poiskala simpatično idejo za ...

Reciklirane pločevinke

Kaj imajo skupnega vložena koruza, fižol in razni sadni kompoti? Pločevinke, ki običajno končajo v smeteh. Danes vam ...

Stanovanje v stilu »pop arta«

Tudi vi iščete za ureditev svojega stanovanja svežo in pisano idejo? Morda je prava rešitev za vas ureditev stanovanja ...

Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: