Kotna omara v spalnici

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno omaro.

Pohištvo z racionalnimi rešitvami blesti v elegantnem stilu, spalnica je maksimalno zapolnjena in izkoriščena, tudi z izbiro kotne omare v spalnici. Po tehtnem premisleku smo dali prednost klasičnim vratom pred drsnimi. Prostora v razkošnih omarah z bogatimi predali je dovolj za praktično shranjevanje in maksimalno preglednost za vsakdanjo uporabo. Poskrbljeno je za ustrezno osvetlitev, ki omogoča primerno svetlobo v prostoru in še dodatno osvetljuje ob postelji.

Skladno z omarami je tudi postelja bela, prav tako nočni omarici. Slika v živahnih barvah prinaša v prostor razgibanost in ga, skupaj z ostalimi dodatki v enakih barvah, kot so zavese in rjuhe, prefinjeno dopolnjuje. Celoten dekor ohranja klasično eleganco in se hkrati odlikuje po izvirnosti. Izbor svetlega pohištva ponuja največ možnosti kombinacij z ostalimi barvami, ki jih v prostor vnašamo z dodatki ali izbiro barv na stenah.

Zbuditi se v tako prijetno opremljenih prostorih je pravo razkošje. Po jutru pa se dan pozna!

Ambient torej ponuja možnost za dan poln energije in optimizma.

Klasična omara v spalnicikotna omara s klasičnimi vratiKotna omara v spalniciOmara s predali spodajPostelja pri klasični omaripostelja v beli barvi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren ...

Pograd s pisalno mizo

Na podlagi dobrih idej smo poiskali čudovite in sveže rešitve tudi za opremo otroške sobe mladega nadebudnega ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...


Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

6 idej za praznično okrašen dom

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi lepo okrašena stanovanja.

Preberi več >
Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: