Kotna omara v spalnici

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno omaro.

Pohištvo z racionalnimi rešitvami blesti v elegantnem stilu, spalnica je maksimalno zapolnjena in izkoriščena, tudi z izbiro kotne omare v spalnici. Po tehtnem premisleku smo dali prednost klasičnim vratom pred drsnimi. Prostora v razkošnih omarah z bogatimi predali je dovolj za praktično shranjevanje in maksimalno preglednost za vsakdanjo uporabo. Poskrbljeno je za ustrezno osvetlitev, ki omogoča primerno svetlobo v prostoru in še dodatno osvetljuje ob postelji.

Skladno z omarami je tudi postelja bela, prav tako nočni omarici. Slika v živahnih barvah prinaša v prostor razgibanost in ga, skupaj z ostalimi dodatki v enakih barvah, kot so zavese in rjuhe, prefinjeno dopolnjuje. Celoten dekor ohranja klasično eleganco in se hkrati odlikuje po izvirnosti. Izbor svetlega pohištva ponuja največ možnosti kombinacij z ostalimi barvami, ki jih v prostor vnašamo z dodatki ali izbiro barv na stenah.

Zbuditi se v tako prijetno opremljenih prostorih je pravo razkošje. Po jutru pa se dan pozna!

Ambient torej ponuja možnost za dan poln energije in optimizma.

Klasična omara v spalnicikotna omara s klasičnimi vratiKotna omara v spalniciOmara s predali spodajPostelja pri klasični omaripostelja v beli barvi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...

Kotna omara v spalnici

Spalnica je umirjena in nežna, z belim pohištvom prijetno sveža in optimalno izkoriščen prostor z kotno ...

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...


Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: