Knjižne police ... malo drugače

Ko police niso samo odlagalno mesto, ampak pletejo zgodbo stanovanja.
Za vas smo izbrskali kreativne oblikovalske kose, ki so popestrili bivalno okolje.

Dobre stare knjige so zamenjale računalniške tablice in e-bralniki. Knjižne police pa neupravičeno izgubljajo svojo vlogo in pomen. Mi pravimo, da knjige in občutka šelestenja listov med prsti ne gre zamenjati. In škoda je, da bi knjige ne imele tudi primernih polic. Morda bi morali napisati posebnih polic.

Danes vam namreč predstavljamo kreativne oblikovalske proizvode, ki bodo popestrili marsikatero stanovanje, in še tako "zagriženega" ljubitelja sodobne tehnologije navdušili nad dobrimi, starimi, vezanimi izdajami. Predstavljene police sledijo načelu, da s svojo pojavnostjo ne posegajo ostro v sam prostor, marveč ga dopolnjujejo in bogatijo.

Uporabljeni materiali variirajo vse od povsem naravnih do industrijsko obdelanih različic. Vsem pa je skupen moderen zaključek in vrhunska izdelava. Gre za delo različnih oblikovalcev (Mattea Gerbija, Benoita Bayola, Reinierja De Jonga, Pekka Kuivamakija in drugih).

V kolikor se tudi vi odločate za kak nov kos pohištva, je Akron prava izbira za vas. Naš glavni produkt so vgradne omare po meri, izdelujemo pa tudi drugo pohištvo, narejeno po vaših željah. V široki paleti vam nudimo tudi spalnice narejene po vašem okusu in zamislih. Pri spalnicah in otroških sobah lahko izbirate med različnimi modeli postelj, komod in ostalih drobnih dodatkov.  

akcija odeja

Sorodni članki

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...

Luč v obliki oblaka

Popestrite otroško sobo ali balkon s krasno lučjo v obliki oblaka. Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako ...

3D popestritev stene

Ste naveličani slik in osladnih posterjev? Želite nekaj unikatnega in drugačnega? Ste pripravljeni na kreativno akcijo? ...

Potiskane majice

Dobra založenost trgovin z umetniškimi pripomočki omogoča ustvarjalcem skorajda neomejene kreativne izzive. Če vam je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: