Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Knjižne police ... malo drugače

Dobre stare knjige so zamenjale računalniške tablice in e-bralniki. Knjižne police pa neupravičeno izgubljajo svojo vlogo in pomen. Mi pravimo, da knjige in občutka šelestenja listov med prsti ne gre zamenjati. In škoda je, da bi knjige ne imele tudi primernih polic. Morda bi morali napisati posebnih polic.

Danes vam namreč predstavljamo kreativne oblikovalske proizvode, ki bodo popestrili marsikatero stanovanje, in še tako "zagriženega" ljubitelja sodobne tehnologije navdušili nad dobrimi, starimi, vezanimi izdajami. Predstavljene police sledijo načelu, da s svojo pojavnostjo ne posegajo ostro v sam prostor, marveč ga dopolnjujejo in bogatijo.

Uporabljeni materiali variirajo vse od povsem naravnih do industrijsko obdelanih različic. Vsem pa je skupen moderen zaključek in vrhunska izdelava. Gre za delo različnih oblikovalcev (Mattea Gerbija, Benoita Bayola, Reinierja De Jonga, Pekka Kuivamakija in drugih).

V kolikor se tudi vi odločate za kak nov kos pohištva, je Akron prava izbira za vas. Naš glavni produkt so vgradne omare po meri, izdelujemo pa tudi drugo pohištvo, narejeno po vaših željah. V široki paleti vam nudimo tudi spalnice narejene po vašem okusu in zamislih. Pri spalnicah in otroških sobah lahko izbirate med različnimi modeli postelj, komod in ostalih drobnih dodatkov.  

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!