Kaj je Akronov sklad?

Decembra Božiček, spomladi pa lepa darila delimo pri Akronu. V naši vreči daril se skrivajo popusti. Več o tem, koliko jih je še ostalo in kje jih lahko poiščete, pa spodaj. Pssssssssst ... Pohitite preden bo Akronova vreča popustov prazna.

 

Tudi vi sanjate o novi vgradni omari? Ali pa mogoče lepi kredenci v predsobi? No ... Pa tudi pisarna bi potrebovala poličko ali dve! Dovolite, da vam pomagamo uresničiti vaše želje. V Akronu smo se namreč odločili, da v času sejma Dom naše stranke nagradimo z akcijo PODARIMO VAM. 

Akcijo smo pričeli 5. marca in bo trajala vse do porabe sredstev iz predvidenega Akronovega sklada. Ta znaša kar 8000 €. Koliko sredstev je še na voljo v skladu PODARIMO VAM, lahko preverite na naši spletni strani akron.si in kultura-bivanja.si, kjer bomo s pomočjo števca sproti odštevali porabljeni denar.

Seveda pa nismo pozabili na redne popuste.

Popustu iz akcije PODARIMO VAM prištejemo 10 % dodatni popust in popust glede na vrsto plačila, ki je 2 - 5%. Ugodnosti za stalne stranke se s to akcijo izključujejo.

Višina popusta je odvisna od vrednosti vašega nakupa. Dodatni popust, ki ga prištejemo k rednim popustom, je lahko tudi do 7%.

Več informacij glede akcije dobite v naših prodajnih salonih.


Sorodni članki

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Jabolko presenečenja

Toplo vreme je kot nalašč za urejanje doma in okolice. Za vas smo pripravili zanimivo »naredi sam« idejo, ki bo ...

Lovilec sanj

Poznate lovilce sanj? Prikupne viseče okraske, ki pomagajo do mirne noči in lepih sanj. Za vas smo pripravili zanimivo ...

Soba, ki raste z otrokom

Načrtovanje in samo opremljanje otroške sobe je časovno in finančno zahteven zalogaj. Oblikovalski trendi se ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: