Kaj je Akronov sklad?

Decembra Božiček, spomladi pa lepa darila delimo pri Akronu. V naši vreči daril se skrivajo popusti. Več o tem, koliko jih je še ostalo in kje jih lahko poiščete, pa spodaj. Pssssssssst ... Pohitite preden bo Akronova vreča popustov prazna.

 

Tudi vi sanjate o novi vgradni omari? Ali pa mogoče lepi kredenci v predsobi? No ... Pa tudi pisarna bi potrebovala poličko ali dve! Dovolite, da vam pomagamo uresničiti vaše želje. V Akronu smo se namreč odločili, da v času sejma Dom naše stranke nagradimo z akcijo PODARIMO VAM. 

Akcijo smo pričeli 5. marca in bo trajala vse do porabe sredstev iz predvidenega Akronovega sklada. Ta znaša kar 8000 €. Koliko sredstev je še na voljo v skladu PODARIMO VAM, lahko preverite na naši spletni strani akron.si in kultura-bivanja.si, kjer bomo s pomočjo števca sproti odštevali porabljeni denar.

Seveda pa nismo pozabili na redne popuste.

Popustu iz akcije PODARIMO VAM prištejemo 10 % dodatni popust in popust glede na vrsto plačila, ki je 2 - 5%. Ugodnosti za stalne stranke se s to akcijo izključujejo.

Višina popusta je odvisna od vrednosti vašega nakupa. Dodatni popust, ki ga prištejemo k rednim popustom, je lahko tudi do 7%.

Več informacij glede akcije dobite v naših prodajnih salonih.


Sorodni članki

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...

Oprema kopalnice

Po jutru se dan pozna. Pa vi? Začenjate svoj dan v lično urejeni ...

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: