Jesenski trendi za leto 2015

S pomočjo Elle Decor smo zbrali nekaj obveznih notranje opremljevalskih trendov, ki so tako prikupni, da verjamemo, da bodo v vašem domu več kot samo to jesen.

Bogate barve in teksture

Večina nas ob omembi jeseni najprej pomisli na rjavo in oranžno. Sedaj je čas, da jesenski lestvici dodamo bogate odtenke jajčevca, ki se čudovito dopolnjujejo z ostalimi odtenki jesenske palete. Bogato vijoličasto boste zlahka skombinirali z zlato, rjavo in celo oranžno v pravih kombinacijah. To jesen pa nikar ne bo šlo brez olivno zelene in rubinasto rdeče.

Vrača se modernizem in geometrijske oblike

Če smo se še lani navduševali nad naravnostjo materialov, sedaj prihaja povsem svež veter. V velikem slogu se vračajo modernistični kosi pohištva, ki se z drznimi oblikami in barvami bohotijo sredi prostora. Če so divje oblike za vas preveč, poskusite z geometrijskimi vzorci, ki jih kombinirate z enobarvnimi dodatki. 

Mešani materiali in čiste barve

Jesen bo polna eksperimentiranja. Baker in les se bosta združavala v nove kose, kovina bo iskala svoje mesto v kuhinji, kopalniška keramika pa se bo celo selila na stene spalnic. Morda bi letošnjo jesen morali označiti kot upornico, ki išče nove načine za poigravanje z že videnim. Recimo čiste, močne barve, ki bodo zasijale v povsem drugačni luči.


 


Sorodni članki

Novo pohištvo

Polepšati in urediti dom po svojih željah in potrebah zveni skoraj kot sanjski projekt. Zakaj ta ni povsem sanjski, se ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: