Jesenski trendi za leto 2015

S pomočjo Elle Decor smo zbrali nekaj obveznih notranje opremljevalskih trendov, ki so tako prikupni, da verjamemo, da bodo v vašem domu več kot samo to jesen.

Bogate barve in teksture

Večina nas ob omembi jeseni najprej pomisli na rjavo in oranžno. Sedaj je čas, da jesenski lestvici dodamo bogate odtenke jajčevca, ki se čudovito dopolnjujejo z ostalimi odtenki jesenske palete. Bogato vijoličasto boste zlahka skombinirali z zlato, rjavo in celo oranžno v pravih kombinacijah. To jesen pa nikar ne bo šlo brez olivno zelene in rubinasto rdeče.

Vrača se modernizem in geometrijske oblike

Če smo se še lani navduševali nad naravnostjo materialov, sedaj prihaja povsem svež veter. V velikem slogu se vračajo modernistični kosi pohištva, ki se z drznimi oblikami in barvami bohotijo sredi prostora. Če so divje oblike za vas preveč, poskusite z geometrijskimi vzorci, ki jih kombinirate z enobarvnimi dodatki. 

Mešani materiali in čiste barve

Jesen bo polna eksperimentiranja. Baker in les se bosta združavala v nove kose, kovina bo iskala svoje mesto v kuhinji, kopalniška keramika pa se bo celo selila na stene spalnic. Morda bi letošnjo jesen morali označiti kot upornico, ki išče nove načine za poigravanje z že videnim. Recimo čiste, močne barve, ki bodo zasijale v povsem drugačni luči.


 


Sorodni članki

Črna barva spalnice

Črna je barva večne elegance. Zakaj ne bi kanček te prefinjenosti vnesli tudi v spalne ...

Črtaste stene

Če vaši dnevni sobi manjka samo pika na i, potem je današnji članke kot nalašč za vas. Črte so zadnji modni hit, pa ne ...

Prednosti garderobne sobe

Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej… Se zavedate, da si morate biti všeč takšni kot ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: