Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko obarvati dom.

Jesen je čas toplih barv, mehkih odej in debelih buč. Narava se je že obarvala v jesensko paleto. V kolikor se še niste poslovili od poletne dekoracije, je sedaj pravi čas, da se lotite jesenskega čiščenja doma ter njegove preobrazbe v mehkejše odtenke.

Kako vnesti jesen v dom?

V dnevno sobo najlažje pričarate toplo jesen s preprostimi triki. Na sedežni zamenjajte blazine. Poskusite izbrati nove blazine v toplejših odtenkih, kot je na primer rumena, oker, čokoladno rjava in seveda obvezna oranžna. Poigrajte se z vzorci. Poleg enobarvnih blazin položite še kakšno blazino z vzorcem listja. Velik prostorski učinek ima tudi menjava zaves. Namesto belih se odločite za barvne, v kolikor vam prostor tega ne dopušča, pa se enostavno poigrajte z vzorci.

V spalnici zamenjajte belo posteljnino s prevlekami jesenskih barv. Čez posteljo položite kakšno mehko in toplo odejo. V celotnem stanovanju ne smemo pozabiti na dekoracijo - položite na mizo skledo bučk, ali pa se lotite izdelave sklede iz listja.

Lepa popestritev so tudi raznobarvne svečke in svečniki. Ti pridejo najbolj do izraza prižgani, ko oddajo toplo svetlobo. Da bo tudi pozimi doma toplo, ravno tako poskrbimo že jeseni in pripravimo kamin. Po potrebi ga očistimo in iznad njega umaknemo vso poletno dekoracijo. Nekaj navdiha za jesensko dekoracijo doma lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Azijski stil opremljanja

Na kaj pa vi pomislite ob besedah "azijski stil opreme"? Na kitajske vaze in plastične dodatke? Preprost japonski ...

Predelava pisalne mize

Zimski čas je čudovit za izpeljavo vseh predolgo odloženih in začrtanih »naredi sam« projektov. Danes vam prestavljamo ...

Majhna kopalnica

Pravijo, da so najboljše stvari vedno v majhnih embalažah. Majhni kopalniški prostori, ki vam jih predstavljamo danes, ...

PODARIMO VAM

Je tudi vaš sosed zadnje dneve zelo nasmejan? Pa tudi prijateljica, s katero ob sredah srkate kavo? Ja, ona že vesta. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: