Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko obarvati dom.

Jesen je čas toplih barv, mehkih odej in debelih buč. Narava se je že obarvala v jesensko paleto. V kolikor se še niste poslovili od poletne dekoracije, je sedaj pravi čas, da se lotite jesenskega čiščenja doma ter njegove preobrazbe v mehkejše odtenke.

Kako vnesti jesen v dom?

V dnevno sobo najlažje pričarate toplo jesen s preprostimi triki. Na sedežni zamenjajte blazine. Poskusite izbrati nove blazine v toplejših odtenkih, kot je na primer rumena, oker, čokoladno rjava in seveda obvezna oranžna. Poigrajte se z vzorci. Poleg enobarvnih blazin položite še kakšno blazino z vzorcem listja. Velik prostorski učinek ima tudi menjava zaves. Namesto belih se odločite za barvne, v kolikor vam prostor tega ne dopušča, pa se enostavno poigrajte z vzorci.

V spalnici zamenjajte belo posteljnino s prevlekami jesenskih barv. Čez posteljo položite kakšno mehko in toplo odejo. V celotnem stanovanju ne smemo pozabiti na dekoracijo - položite na mizo skledo bučk, ali pa se lotite izdelave sklede iz listja.

Lepa popestritev so tudi raznobarvne svečke in svečniki. Ti pridejo najbolj do izraza prižgani, ko oddajo toplo svetlobo. Da bo tudi pozimi doma toplo, ravno tako poskrbimo že jeseni in pripravimo kamin. Po potrebi ga očistimo in iznad njega umaknemo vso poletno dekoracijo. Nekaj navdiha za jesensko dekoracijo doma lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...

Opremljanje majhne kopalnice

Za zadnjimi kopalniškimi trendi smo »pokukali k Artceramu, ki tudi tokrat navdušuje z linijo domiselnih in razigranih ...

Ideje za garderobno sobo

Tudi vi hrepenite po popolno organizirani omari? Je vaša stara omara postala premajhna? Rešitev je garderobna soba, ...

Opremljanje majhnega stanovanja

Majhno stanovanje ne pomeni nujno tudi malo prostora. Seveda je opremljanje manjšega stanovanja kompleksen projekt, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: