Jedilnice Cattelan Italia

Italijani niso poznani zgolj po izvrstnem sladoledu, lepih ženskah in dobri hrani. Odlikuje jih tudi izbran okus in posluh za industrijsko oblikovanje.

Hrana je prav gotovo tista mala čarobnost, ki prebudi vse naše čute. Predstavljajte si, da sam obred obeda podkrepite s popolno opremljeno jedilnico. Beseda, ki opisuje sintezo tega dvojega, je prav gotovo čarobnost. In prav na čarobnost stavijo pri poznanem italijanskem oblikovalskem podjetju Cattelan Italia.

Danes vam predstavljamo nekaj njihovih dih jemajočih jedilnic. Vsaka jedilnica je razčlenjena in dodelana do popolnosti. Pri postavitvah jim je uspelo ujeti ravnotežje med barvami, pohištvom in samimi materiali. Lep poudarek je tudi uporabljen tekstil. Njihove jedilnice so šik, zimzelene, sofisticirane in predvsem zelo v trendu.

Jedilnice Cattelan Italia so izdelane v celoti v Italiji. V svoji liniji pa se ne omejujejo zgolj na jedilne prostore. Tako lahko v njihovi ponudbi najdete široko izbiro kavnih mizic, postelj in stolov. Nekaj njihovih modelov jedilnic vam kot navdih predstavljamo v spodnji galeriji.

  Sorodni članki

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...

Ureditev domače knjižnice

V branju knjig je nekaj čarobnega. Pravi "knjižni molji" bi se strinjali z nami, da je tiskana knjiga vendarle nekaj ...

Priprava na šolo

Čeprav se september in novo šolsko leto zdita še zdaleč, bo zadnji mesec šolskih počitnic minil, kot bi trenil. ...

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave