Jedilnice Cattelan Italia

Italijani niso poznani zgolj po izvrstnem sladoledu, lepih ženskah in dobri hrani. Odlikuje jih tudi izbran okus in posluh za industrijsko oblikovanje.

Hrana je prav gotovo tista mala čarobnost, ki prebudi vse naše čute. Predstavljajte si, da sam obred obeda podkrepite s popolno opremljeno jedilnico. Beseda, ki opisuje sintezo tega dvojega, je prav gotovo čarobnost. In prav na čarobnost stavijo pri poznanem italijanskem oblikovalskem podjetju Cattelan Italia.

Danes vam predstavljamo nekaj njihovih dih jemajočih jedilnic. Vsaka jedilnica je razčlenjena in dodelana do popolnosti. Pri postavitvah jim je uspelo ujeti ravnotežje med barvami, pohištvom in samimi materiali. Lep poudarek je tudi uporabljen tekstil. Njihove jedilnice so šik, zimzelene, sofisticirane in predvsem zelo v trendu.

Jedilnice Cattelan Italia so izdelane v celoti v Italiji. V svoji liniji pa se ne omejujejo zgolj na jedilne prostore. Tako lahko v njihovi ponudbi najdete široko izbiro kavnih mizic, postelj in stolov. Nekaj njihovih modelov jedilnic vam kot navdih predstavljamo v spodnji galeriji.

  Sorodni članki

Sodobne kopalnice

Kopalnice so že dolgo veliko več kot prostor, namenjen zgolj osebni higieni. Moderni trendi so kopalnice postavili ob ...

Postelja iz palet

Človeška kreativnost skorajda ne pozna meja. Idealen primer ustvarjalnega razmišljanja in pridnih rok so postelje, ...

Otroška ustvarjalnica - štampiljke

Da bo tudi jesen ustvarjalna, vam danes predstavljamo krasno otroško »naredi sam« idejo za izdelavo prikupnih ...

Izbira barv v stanovanju

Uganete kje dobim največ idej za barvne kombinacije? Pri obešanju pisanega perila. Morda tudi zato pri tem opravilu ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: