Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izbira sedežne garniture

Izbira primerne sedežne je po zahtevnosti nakupa morda najbližje nakupu avtomobila.  Sama sedežna nam mora biti vizualno všeč, biti mora praktična, in predvsem nam mora služiti tako dolgo kot kakšno boljše vozilo. Pred samim nakupom se moramo poglobiti v svoje. V kolikor smo na primer oseba, ki rada počiva na kavču, je za nas primeren kavč s podaljšanim sedalnim delom. Za branje je primeren višji naslon. Pred nakupom nove garniture moramo vedeti predvsem, v kakšen namen nam bo služila. Jo bomo potrebovali le za sedenje, ali jo potrebujemo tudi kot začasno ležišče?

Vsekakor je najboljša izbira garnitura, ki omogoča nastavljanje višine, nagibanja sedeža in možnost razširjanja dodatnega elementa za noge. Osnova sedežne garniture je njena konstrukcija, ki mora biti trdna. Osnova večine sedežnih garnitur je največkrat narejena iz močnega les, kot je les jesena, hrasta ali bukve, ali pa je iz kovine. Podporni del je sestavljen iz letvic, lesonit plošč, elastičnih trakov in valovitih vzmeti. Prav od slednjih je odvisno tudi, koliko časa bo garnitura ohranila svojo obliko in trdnost.

V  današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo sedežne garniture italijanskega podjetja B&B Italia. Gre za priznano znamko, ki ponuja nekaj za skorajda vsak okus in žep. Nekaj njihovih izdelkov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!