Italijanske kuhinje Pedini

Italijani se spoznajo na dobro hrano. V njej uživajo. Z enako strastjo kot kuhanja, se lotevajo opremljanja kuhinj. Za vas smo pokukali k Pediniju, ki s svojo novo linijo dokazuje, da je italijanski okus neizpodbiten.

Trendi na področju oblikovanja kuhinj se v zadnjem času močno spreminjajo. Kuhinje so se iz klasičnih, ločenih in zaprtih prostorov, preobrazile v sodobne podaljške bivalnih prostorov. Pedini je eden izmed vodilnih italijanskih »kuhinjašev«. V spodnji galeriji vam predstavljamo njihovo najnovejšo kolekcijo imenovano: »System Collection«.

Kot pove že ime samo, gre za modularno zasnovo kuhinj, ki jih lahko uporabnik sam prilagaja in kombinira. Vsem modelom sta skupna izreden prostorski izkoristek in velika mera italijanske elegance. Ta se kaže v ravnih linijah, ki se povsem naravno zlivajo z različnimi teksturami in delovnimi površinami. Z eno besedo: izpopolnjeno.

V kolekcije lahko najdete moderne stenske enote, ki so sestavljene iz odprtih in zaprtih polic in predalnikov. Osrednji del prostora ostaja kuhinjski otok, kjer se »čarovnija« prične. Površine v visokem sijaju terles in delovni pulti iz kvarca ali stekla so še dodaten »da« za kuhinje Pedini. Sorodni članki

Pisane preproge

Preproge so hitra rešitev za popestritev doma. Za vas smo zbrali dvanajst pisanih idej, ki igrivo polepšajo ...

Ureditev majhnega stanovanja

Ste tudi vi pred izzivom, kako opremiti majhno stanovanje? Zmanjkuje idej in rešitev? Potem je spodnji članek kot ...

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: