Italijanske kuhinje Pedini

Italijani se spoznajo na dobro hrano. V njej uživajo. Z enako strastjo kot kuhanja, se lotevajo opremljanja kuhinj. Za vas smo pokukali k Pediniju, ki s svojo novo linijo dokazuje, da je italijanski okus neizpodbiten.

Trendi na področju oblikovanja kuhinj se v zadnjem času močno spreminjajo. Kuhinje so se iz klasičnih, ločenih in zaprtih prostorov, preobrazile v sodobne podaljške bivalnih prostorov. Pedini je eden izmed vodilnih italijanskih »kuhinjašev«. V spodnji galeriji vam predstavljamo njihovo najnovejšo kolekcijo imenovano: »System Collection«.

Kot pove že ime samo, gre za modularno zasnovo kuhinj, ki jih lahko uporabnik sam prilagaja in kombinira. Vsem modelom sta skupna izreden prostorski izkoristek in velika mera italijanske elegance. Ta se kaže v ravnih linijah, ki se povsem naravno zlivajo z različnimi teksturami in delovnimi površinami. Z eno besedo: izpopolnjeno.

V kolekcije lahko najdete moderne stenske enote, ki so sestavljene iz odprtih in zaprtih polic in predalnikov. Osrednji del prostora ostaja kuhinjski otok, kjer se »čarovnija« prične. Površine v visokem sijaju terles in delovni pulti iz kvarca ali stekla so še dodaten »da« za kuhinje Pedini. Sorodni članki

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...

Lestev malo drugače

Se tudi vam v garaži "valja" kakšna stara lestev? Ne zavrzite je prehitro. Za vas smo zbrali simpatične ideje, kako ...

Bralni kotički - »mini« knjižnice

Tudi vi ob obilici dela sanjate o mirnem kotičku? Lastnem prostoru, kjer se lahko zleknete v udoben naslanjač in se ...

Novosti pri opremljanju

Tudi vi prenavljate dom? Ali pa vanj morda samo vnašate manjše dodatke? Vam je zmanjkalo navdiha? V današnjem članku ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: