GARDEROBNA SOBA

GARDEROBNA SOBA

Opremljanje garderobne sobe zagotovo ni enostavno. Za funkcionalno,  lepo in urejeno garderobno sobo se splača potruditi, predvsem pa za novo življenjsko energijo, ki jo s takšno sobo pridobimo.

Garderobne sobe omogočajo preglednost in priročnost, lahko so drzne, zanimive, drugačne in celovite. Preuredimo lahko že obstoječi prostor ali pa garderobno sobo načrtujemo na novo.

Garderobna soba je lahko odprta, lahko pa jo zapremo z drsnimi ali krilnimi vrati. Za vrati garderobne sobe se odpira nov svet, ki naj bo maksimalno dovršen.

Izbira garderobne sobe nudi kar nekaj prednosti, od funkcionalnega bivanja, ločene spalnice, popolnega izkoristka prostora do praktičnosti in prihranka časa.

Garderobne sobe ponujajo nešteto možnosti sodobnega in praktičnega opremljanja. Ne glede na izbiro in vrsto opreme je naložba v garderobno sobo naložba, ki  se bo zagotovo obrestovala. Zagotovimo optimalni izkoristek prostora in praktično shranjevanje oblačil, saj bo vsakodnevna izbira lažja in bomo bolj sproščeni ter zadovoljni.

Garderobne sobe Akron – moč urejenosti.Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: