GARDEROBNA SOBA
akcija vgradne omare

GARDEROBNA SOBA

Opremljanje garderobne sobe zagotovo ni enostavno. Za funkcionalno,  lepo in urejeno garderobno sobo se splača potruditi, predvsem pa za novo življenjsko energijo, ki jo s takšno sobo pridobimo.

Garderobne sobe omogočajo preglednost in priročnost, lahko so drzne, zanimive, drugačne in celovite. Preuredimo lahko že obstoječi prostor ali pa garderobno sobo načrtujemo na novo.

Garderobna soba je lahko odprta, lahko pa jo zapremo z drsnimi ali krilnimi vrati. Za vrati garderobne sobe se odpira nov svet, ki naj bo maksimalno dovršen.

Izbira garderobne sobe nudi kar nekaj prednosti, od funkcionalnega bivanja, ločene spalnice, popolnega izkoristka prostora do praktičnosti in prihranka časa.

Garderobne sobe ponujajo nešteto možnosti sodobnega in praktičnega opremljanja. Ne glede na izbiro in vrsto opreme je naložba v garderobno sobo naložba, ki  se bo zagotovo obrestovala. Zagotovimo optimalni izkoristek prostora in praktično shranjevanje oblačil, saj bo vsakodnevna izbira lažja in bomo bolj sproščeni ter zadovoljni.

Garderobne sobe Akron – moč urejenosti.Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >
Bela v stanovanju

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" barv.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave