GARDEROBNA SOBA

GARDEROBNA SOBA

Opremljanje garderobne sobe zagotovo ni enostavno. Za funkcionalno,  lepo in urejeno garderobno sobo se splača potruditi, predvsem pa za novo življenjsko energijo, ki jo s takšno sobo pridobimo.

Garderobne sobe omogočajo preglednost in priročnost, lahko so drzne, zanimive, drugačne in celovite. Preuredimo lahko že obstoječi prostor ali pa garderobno sobo načrtujemo na novo.

Garderobna soba je lahko odprta, lahko pa jo zapremo z drsnimi ali krilnimi vrati. Za vrati garderobne sobe se odpira nov svet, ki naj bo maksimalno dovršen.

Izbira garderobne sobe nudi kar nekaj prednosti, od funkcionalnega bivanja, ločene spalnice, popolnega izkoristka prostora do praktičnosti in prihranka časa.

Garderobne sobe ponujajo nešteto možnosti sodobnega in praktičnega opremljanja. Ne glede na izbiro in vrsto opreme je naložba v garderobno sobo naložba, ki  se bo zagotovo obrestovala. Zagotovimo optimalni izkoristek prostora in praktično shranjevanje oblačil, saj bo vsakodnevna izbira lažja in bomo bolj sproščeni ter zadovoljni.

Garderobne sobe Akron – moč urejenosti.Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: