Dve izvedbi dnevne sobe

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi policami.

Sveže ideje za izbiro razgibanih polic, ki so barvno in oblikovno domiselno kombinirane, dajejo izjemen rezultat usklajenosti in prijetno zapolnijo prostor.

Dnevna soba s pisalno mizo daje že tako dobro zasnovanemu pohištvu še večjo vrednost. Minimalistična, a prijetna dekoracija, ohranja poudarek na odprtosti in svežini.

Učinkovita in celovita dnevna soba ter prava paša za oči!

Zanimiva rešitev TV omarice

S skrbno izbranim pohištvom je ohranjena prostornost dnevne sobe. Funkcionalno poln slog z elegantnimi in kakovostnimi regali in vitrinami v sijaj izvedbi izpolnjuje vse potrebe sodobnega bivanja. TV omarica je prefinjeno nadaljevanje knjižnega regala.

Domiselna rešitev je pisalna miza z omarico, kot nekakšen nevsiljiv pisarniški kotiček, ob katerem je sedežna s praktično klubsko mizico.

Prostor je prijetno dekoriran s simpatičnimi slikami in rastlinami, dodatki se med seboj prijetno usklajujejo in dopolnjujejo. Celovitost elegantnega stila pa zagotavlja tudi srebrn lestenec in električna stikala ter vtičnice, prav tako v moderni srebrni barvi.

Zagotovo dnevna soba za najzahtevnejše okuse.

Srce doma, ustvarjeno za prijetno bivanje.

Dnevna soba z pisalniomizoPisalna miza v dnevni sobiPostavitev pisalne mize v dnevni sobiTv omaricaTv omarica in kljubska mizaVitrina s TV omarico


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Pisarniški kotiček v dnevni sobi

Vedno bolj priljubljen element opremljanja postaja pisarniški kotiček v dnevni ...

Pograd s pisalno mizo

Na podlagi dobrih idej smo poiskali čudovite in sveže rešitve tudi za opremo otroške sobe mladega nadebudnega ...

Regali narejeni po meri

Izbor nežnih barv, kot sta bela in peščena, v kombinaciji z rjavo, deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...


Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: