Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam predstavljamo nekaj novih dizajnov podjetja Villeroy & Boch.

Kopalnice že dolgo več niso zgolj prostor, namenjen vsakdanji higieni. V svoji ureditvi vedno bolj spominjajo na mala svetišča, kjer se uporabnik uredi in si nabere novih moči za začetek dneva. In prav iz tega koncepta so pri oblikovanju kopalniške opreme izhajali v Villeroy & Bochu pri oblikovanju njihove nove kolekcije imenovane "Memento".

Kaj odlikuje kolekcijo "Memento" ?

Nova linija je elegantno prepričljiva. Nosi izrazite geometrijske forme in ravne linije. Krasen dodatek je široka paleta barv in detajlov, ki kopalnico naredijo neustavljivo »šik«. V kolekciji lahko tako najdete čudovite umivalnike, bideje, wc garniture, omare in celo ogledala. Pohištveni del je izdelan iz lesa, ki daje novi kolekciji trajnostni pečat. Nekaj izdelkov iz omenjene kolekcije si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Pisano stanovanje na Poljskem

Ste se kdaj vprašali, kako barve vplivajo na počutje v vašem domu? Želite v njem več pisanih odtenkov? Potem je ...

Lego kocke

Le kdo ne pozna lego kock? Plastičnih kock, ki ponujajo ure in ure kreativne zabave? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Obnova najemniškega stanovanja

Najemniška stanovanja postajajo vedno bolj uveljavljena oblika bivanja. Za vas smo poiskali nekaj idej, kako ...

Sodobne kopalnice

Kopalnice so že dolgo veliko več kot prostor, namenjen zgolj osebni higieni. Moderni trendi so kopalnice postavili ob ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave