Drugačna senčila

Četudi se zdi, da je poletje in z njim povezani sončni dnevi še daleč, je zima pravi čas za manjše notranje spremembe in preureditve. Zakaj ne bi začeli kar z okni? Za vas smo poiskali čudovita senčila, ki bodo vaša okna spremenila v umetniške slike.

Senčila so skorajda nepogrešljiv dodatek oknom. Zastirajo pogled v prostor in so učinkovita zaščita pred motečimi sončnimi žarki. Istočasno pa tudi zmanjšujejo uhajanje toplega zraka iz prostora. Danes se bomo posvetili senčilom, ki jih namestimo na notranji strani oken. Če ste ob tem najprej pomislili na neugledne zelene roloje, naj vas pomirimo. Za vas smo poiskali izredno »šik« senčila, ki bodo prav gotovo popestrila vsak prostor.

Senčila za vsak okus

Drzno, pisano ali klasično potiskano? Široka paleta izbire dopušča, da pri oblikovalskem podjetju English Blinds najde roloje zase prav vsakdo.  Njihova nova kolekcija je namreč sestavljena iz kar 24 dizajnov, ki so svoj navdih našli v izjemno odmevnih petdesetih in šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Pogled na vaše novo senčilo vam tako lahko pričara popotovanje po Azurni obali - v starem dobrem Fiatu 500. Ali pa popestrite stanovanje s kakšno Warholovo umetnino. Izbira je bogata, vsem dizajnom pa je skupno to, da spremenijo vašo okno v okvir za pravcato umetniško sliko. Nekaj omenjenih dizajnov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...

Reciklirane vaze

Današnja "naredi sam ideja" je kot nalašč za vse eko navdušence. Reciklirane vaze, ki jih lahko izdelate iz praznih ...

Stanovanje za mlado družino

Urejeno stanovanje ob dveh otroci? Zveni, kot pravljica? Z premišljenim načrtovanjem, lahko sanje postanejo ...

Ideje za darila v zadnjem hipu

Se tudi vam zdi, da vam zmanjkuje časa za nakupe? Ali zgolj želite podariti nekaj iz srca? Vas srbijo prsti? Za vas smo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: