Dobrodošli na novi spletni strani

Za vas, dragi obiskovalci, smo oblikovali novo spletno predstavitev prodajnega programa Akron. Želimo si, da bi vam naši izdelki in storitve ukrojili bivalno okolje po vaši meri.

Novo spletno stran podjetja Akron smo zasnovali z mislijo na uporabnika, ki želi sodobno, estetsko in praktično opremiti svoj dom. Zaradi tega izhajamo iz posameznih prostorov in se pri vsakem osredotočamo na tiste elemente, ki so zanj najbolj bistveni. Pri vsakem je predstavljena naša pestra ponudba, tako v besedi kot v sliki, saj lahko ta marsikdaj pove veliko več kot dolgi opisi. Fotografije pa ne služijo zgolj predstavitvi, temveč tudi idejam - želimo si namreč, da bi lahko pomagali pri zasnovi vašega doma s čim več praktičnimi in estetsko dovršenimi rešitvami.

S tem vam omogočamo, da dobite čim boljšo predstavo o posameznem elementu, kar je hkrati osnova za premišljen in racionalen nakup.

V primeru, da bi imeli kljub opisu in predstavitvi izdelka dodatna vprašanja, vas vljudno vabimo, da pokukate v naše kontaktne podatke in nam napišete elektronsko pismo ali nam telefonirate. Z veseljem vam bomo pomagali, saj so naši prodajni svetovalci tu za vas.


Sorodni članki

Urejena mladinska soba

Opremljate ali preurejate mladinsko sobo? Da se boste lažje lotili dela, smo vam pripravili tri nasvete, ki vam bodo ...

Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam ...

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...

Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave