Dobrodošli na novi spletni strani

Za vas, dragi obiskovalci, smo oblikovali novo spletno predstavitev prodajnega programa Akron. Želimo si, da bi vam naši izdelki in storitve ukrojili bivalno okolje po vaši meri.

Novo spletno stran podjetja Akron smo zasnovali z mislijo na uporabnika, ki želi sodobno, estetsko in praktično opremiti svoj dom. Zaradi tega izhajamo iz posameznih prostorov in se pri vsakem osredotočamo na tiste elemente, ki so zanj najbolj bistveni. Pri vsakem je predstavljena naša pestra ponudba, tako v besedi kot v sliki, saj lahko ta marsikdaj pove veliko več kot dolgi opisi. Fotografije pa ne služijo zgolj predstavitvi, temveč tudi idejam - želimo si namreč, da bi lahko pomagali pri zasnovi vašega doma s čim več praktičnimi in estetsko dovršenimi rešitvami.

S tem vam omogočamo, da dobite čim boljšo predstavo o posameznem elementu, kar je hkrati osnova za premišljen in racionalen nakup.

V primeru, da bi imeli kljub opisu in predstavitvi izdelka dodatna vprašanja, vas vljudno vabimo, da pokukate v naše kontaktne podatke in nam napišete elektronsko pismo ali nam telefonirate. Z veseljem vam bomo pomagali, saj so naši prodajni svetovalci tu za vas.


Sorodni članki

Izbira jedilne mize

Jedilna miza je običajno center družinskega življenja. Najti primerno mizo, pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...

Najdaljša noč v letu

Silvestrovo je tik pred vrati. Za vas smo pripravili nekaj idej za dekoracijo prostora v zadnjem hipu, ki bo prav ...

Osvetlitev omar

Tudi vi hrepenite po osvetljeni omari, ob kateri ni potrebno vedno vključiti vseh ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: