Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

ureditev spalnice

Predstavljamo vam primer dobrega izkoristka prostora in elegantne izbire materialov in barv.

Vgradna omara z drsnimi vrati nudi skrit kotiček za celotno garderobo in še kaj. Notranjost vsebuje vse elemente, ki so ključni za dobro shranjevanje, od polic in obešalnih palic do predalov in posebnih dodatkov, kot so obešalnik za hlače, lahko pa bi izbirali tudi med ostalimi dodatki. Vsebina omare se skriva za  drsnimi vrati, ki so s tremi barvnimi pasovi prava paša za oči.

Estetsko in funkcionalno jo dopolnjuje komoda s predali, saj omogoča dodatno učinkovito shranjevanje in nudi prostor starinskemu radiu. Narejena je seveda po meri in takšna zapolni prostor po želji. Širina in višina predalov sta prilagojeni prostoru in namenu uporabe. Vedno več uporabnikov se odloča tudi za delitev notranjosti predala, saj si s tem zagotovijo še večjo preglednost in urejenost.

uredite spalnico

Barve kot so sončna rumena ter zemeljsko rjava in peščena delujejo prijetno toplo in udobno. Ravno v spalnici najprej pomislimo na udobje in sprostitev ter seveda krepčilen spanec. Takšnega omogoča prijetna postelja. V Akronu vsako izdelamo po meri. Izbirate lahko med številnimi modeli, se odločite za leseno ali oblazinjeno vzglavje, določite dimenzije, barvni izbor pa uskladite z ostalim pohištvom. Prostor pod posteljo boste najbolje izkoristili s predali in se hkrati izognili prahu.

Po nasvete v Akron

Samo skrbno načrtovana spalnica vam bo nudila vsakdanje zadovoljstvo, zato temu namenite dovolj časa. V spalnici naj bo poskrbljeno za vse, od maksimalne izkoriščenosti prostora do udobja in estetike. Pred nakupom dobro razmislite, kakšne so vaše potrebe, nato pa obiščite strokovnjaka, ki vam bo olajšal izbiro. Bivanje in spanje v optimalno opremljeni in urejeni spalnici vas pripravi na optimističen dan.

Zaspite tudi vi v objemu topline, ki vam ga nudi pohištvo Akron!


Sorodni članki

Bela in les v jedilnici

Toplina naravnega lesa in vsestranskost bele barve. Zmagovalna kombinacija, ki navdušuje v jedilnicah, ki vam jih ...

Beton kot dodatek

Beton je mnogo več kot gradbeni material. Danes vam ga predstavljamo kot zanimiv dodatek, ki popestri ...

Organizacija doma

Ste naveličani natrpanih predalov? Želite na pisalni mizi končno narediti red? Za vas smo pripravili nekaj uporabnih ...

Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: