DNEVNA SOBA

DNEVNA SOBA

Ne glede na to, da se svet vrti hitreje in da smo ujeti v svet elektronike, nam bližina in druženje v družinskem krogu veliko pomeni. Harmonični odnosi dajejo bivanju pravi čar, naj gre za večer sprostitve v krogu prijateljev, sodelavcev ali družine ali pa vsakodnevno razvajanje z drobnimi radostmi.

Dnevna soba je prostor, kjer sanjamo, se veselimo, hrepenimo ter lovimo drobne trenutke sreče in veselja. Naj bo to v filmskem svetu, ob dobri knjigi ali druženju s člani družine, prijatelji ali znanci.

Izbrati najprimernejše pohištvo, ki ustreza stilskemu opremljanju doma, je prava umetnost. Pohištvo naj bo praktično in dovršeno, primerno velikosti prostora, predvsem pa naj pusti vtis. Na nas in na naše obiskovalce. Vedno znova naj nas razveseljuje in očara, tudi z izbranimi dodatki, ki še dodatno poudarijo  prijetnost prostora in pritegnejo poglede.

Dnevne sobe Akron – čar domačnosti.dnevni regal v bež barvi

Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >
Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave