DNEVNA SOBA

DNEVNA SOBA

Ne glede na to, da se svet vrti hitreje in da smo ujeti v svet elektronike, nam bližina in druženje v družinskem krogu veliko pomeni. Harmonični odnosi dajejo bivanju pravi čar, naj gre za večer sprostitve v krogu prijateljev, sodelavcev ali družine ali pa vsakodnevno razvajanje z drobnimi radostmi.

Dnevna soba je prostor, kjer sanjamo, se veselimo, hrepenimo ter lovimo drobne trenutke sreče in veselja. Naj bo to v filmskem svetu, ob dobri knjigi ali druženju s člani družine, prijatelji ali znanci.

Izbrati najprimernejše pohištvo, ki ustreza stilskemu opremljanju doma, je prava umetnost. Pohištvo naj bo praktično in dovršeno, primerno velikosti prostora, predvsem pa naj pusti vtis. Na nas in na naše obiskovalce. Vedno znova naj nas razveseljuje in očara, tudi z izbranimi dodatki, ki še dodatno poudarijo  prijetnost prostora in pritegnejo poglede.

Dnevne sobe Akron – čar domačnosti.dnevni regal v bež barvi

Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: