DNEVNA SOBA

DNEVNA SOBA

Ne glede na to, da se svet vrti hitreje in da smo ujeti v svet elektronike, nam bližina in druženje v družinskem krogu veliko pomeni. Harmonični odnosi dajejo bivanju pravi čar, naj gre za večer sprostitve v krogu prijateljev, sodelavcev ali družine ali pa vsakodnevno razvajanje z drobnimi radostmi.

Dnevna soba je prostor, kjer sanjamo, se veselimo, hrepenimo ter lovimo drobne trenutke sreče in veselja. Naj bo to v filmskem svetu, ob dobri knjigi ali druženju s člani družine, prijatelji ali znanci.

Izbrati najprimernejše pohištvo, ki ustreza stilskemu opremljanju doma, je prava umetnost. Pohištvo naj bo praktično in dovršeno, primerno velikosti prostora, predvsem pa naj pusti vtis. Na nas in na naše obiskovalce. Vedno znova naj nas razveseljuje in očara, tudi z izbranimi dodatki, ki še dodatno poudarijo  prijetnost prostora in pritegnejo poglede.

Dnevne sobe Akron – čar domačnosti.dnevni regal v bež barvi

Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

6 idej za praznično okrašen dom

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi lepo okrašena stanovanja.

Preberi več >
Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: